Komendó Anna kérdése:
Milyen táppal érdemes etetni egy dobermann fajtájú szuka kölyök kutyát, akit a későbbiekben tenyésztésre, kiállításra szánok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:58
11/14 anonim válasza:
Nekem most 8 hónapos a dobermann szukám. Igaz én hobbyra vettem, nem akarom versenyeztetni, de a tenyésztője Royal Caninnal kezdte az etetésüket a kicsiknek, aztán áttért a Happy Dogra.
Én is maradtam a Happy Dognál, először max baby tápot kapott, aztán 6 hónapos kora óta maxi juniort. Nagyon szép a blöki, a doktor bácsink is nagyon megvan vele elégedve, mindig dicséri.
Szép a formája és a szőre is. Nálunk bevált.
12/14 rucijja válasza:
18.19:Ez nem így van a munkakutyákat másmilyen táppal kell etetni, mint a küllemet.Mivel sokkal nagyobb és intnzívebb a fizikai igénybevétel.A küllemkutyáknál pedig vannak tápok amik a szőr minőségén és még színén is "változtatnak" valamennyit...(Mielőtt még valaki belém kötne:nem úgy értem hogy fehér kutyából fekete lesz)
13/14 anonim válasza:
A kiállításra szánt egyednek is kell a mozgás. Nem is akármilyen. Csak kajától nem lesz feszes, izmos.
14/14 anonim válasza:
Teljesen más etetés vonatkozik a kiállitási szezonra, és arra amikor intenziven dolgozik, a kutya. Akkor sokkal erősebb tápot használunk, én személy szerint a RC High Energie-t, több nyers hust kap, kell neki az energia. És a tömege sem akkora , mint a kiállitási szezonban. Mielőtt az gondolja bárki, hogy akkor el van hizlalva, nem, de kicsit több súlyt teszünk rá. Egy kiállitási kondiban levő kutya nehezebben mozog a pályán, gondolok itt az akadályra, A palánkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!