Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fura dolgot csinált ma a...

Fura dolgot csinált ma a kutyám. Mért viselkedett így?

Figyelt kérdés
Ma a kerítéshez jött egy kan kutyus és levizelte, az én kutyám ( szintén kan), szabályszerűen odatartotta a száját és belenyalt a vizeletbe, utána még a havon is nyalogatta a másik kutya vizeletét.
2011. jan. 4. 14:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"hülye gazdi" ??? A stílus maga az ember!

Hát igen, ezért utálom ezt az oldalt, mert nagyon sok a stílustalan hozzászóló, aki 10 mondatból levonja a következtetést és máris ossza az észt!

Nos, akkor valamit tisztázzunk! Az én kutyám 1,5 éves és kb. 2 hónapja nem jár ki (de fog!!!), ugyanis én beteg lettem, a férjem meg reggeltől-estig dolgozik. A párom fia most a betegségem alatt foglalkoztatja a kutyát .....

Betegségem előtt gyakran vittük ki és azt is elárulom neked (habár nem tartalak érdemesnek rá), hogy évente 7x visszük nyaralni külföldre a hegyekbe, sosem marad itthon, mindig mindenhová magunkkal visszük! Ott is megadatik, hogy találkozik kutyákkal, ugyanis sok szomszédnak van kutyusa, akik átjárnak hozzánk!

Egyben viszont igazad van! Nem vagyok tapasztalt gazdi, de mihez képest?!

A másik! Azon tényleg komolyan elgondolkoztam, hogy azért van nekem kutyám, mert a szomszédnak is van! Hogy írhatsz ekkora baromságot, mikor nem is ismersz?!

És képzeld el, az én kutyám nem vau, vau, mert nem olyan fajta! :D

40 éves Nő

2011. jan. 7. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
jajj istenem!!!!ez természetes!! a kutyák már csak ilyenek! az én kutyám is felnyalja más kutyának a vizeletét meg a kakiját...ezért kutyák..
2011. jan. 7. 14:28
 13/14 anonim ***** válasza:
a 40-es "szőke" nők sem értenek a kutyához ????:):):)
2011. jan. 8. 19:44
 14/14 A kérdező kommentje:
A "szőke" nők lehet ......, de én fekete hajú vagyok. :):)
2011. jan. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!