Német juhászkutya +? kis termetű fajta?
11:45-ös. :)
Én a csivi gazdi vagyok, de egyáltalán nem kapnak prémium tápot (nem is szeretik), hullik a szőre az lehet látod, bár én már nem veszem észre. :D Velem alszanak. :)
Mivel ők nem ilyen kis reszketegek, hanem picit vasgyúróbbak, nagyon jól elvannak a németjuhásszal és voltak a németjuhi keverékkel is. :)
Kutyasuliba is csak a nagy kutyák (roti, németjuhi) voltak a haverjai a kannak. :D Nem kell őket félteni, hogy összetapossák őket, annál ők gyorsabban. :D
Lehet őket nyúzni, imádják! :D
De több ismerősömnek van pici csivije (tudod a kis vékonyka) őket is viszik állandóan, hagyják nagy kutyákkal játszani. :) Tehát szerintem a méret nem lényeg. :D:D
De ez csak az én tapasztalatom, lehet, hogy másnak nincs ilyen jó tapasztalata. :)
shih-tzut ajánlom. barátomnak volt egy hatalmas német juhásza. imádták egymást, a nagy mindig ott lépkedett a kicsi mellett,mint egy oroszlán:D csak sajnos meghalt a nj és a shih-tzu azóta depressziós..még máig várja haza a barátját.
a shih-tzu nem eszik sokat, ha következetes vagy akkor jól tanul,nagyon mozgékony. a szőrét le lehet nyíratni és akkor max kifésülöd hetente 2-3x:)
köszi a válaszokat, de a csivava mellett döntöttem mivel már régebben volt egy csivim ezert mar ismerem a fajtat.
11.52 Az összes kutya benti?
Nem, a két csivava van bent és a németjuhi, tacsi keverék kint. :)
A csivavák akkor vannak kint, amikor mi nem vagyunk otthon (dolgozunk, vendégeknél vagyunk, stb.). :)
Van fűtött garázsuk, simán el vannak ott mind a négyen olyankor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!