Közép-ázsiai juhászkutya tartók: milyen ez a fajta?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnek...
Képet esetleg tudnátok róla küldeni.
Nagyon köszi előre.
2010. júl. 27. 22:18
1/10 anonim válasza:
elsö kutyának nem való csak aki ismeri a fajtát és tud is vele báni! a kép: [link] jah és ha gyerek hez van szokva angyon aranyos kutya de elsö kutyának nem ajánlot
2/10 anonim válasza:
Nagy, lusta és iszonyat ostoba...saját tapasztalatból mondom.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi ;) Nagyon jó a kép, iszonyat aranyos.:D
2010. júl. 27. 22:31
4/10 anonim válasza:
Már bocsánat,de nem lusta és ostoba! Inkább este vannak formában,de ugyanúgy reggel is képes lenne megvédeni. Aranyos olyan mint egy nagy mackó. Viszont első kutyának nem való.Szerintem kemény kéz kell hozzá.Idegenekben nem igen bízik meg,viszont a családot feltétel nélkül szereti. Nekem ez a tapasztalatom,mivel 2-3 hónapig volt nálunk aztán visszakerült a keresztapámhoz.
5/10 anonim válasza:
Még hogy lusta és ostoba....
Egy: nem lusta, de nem annyi a mozgás igénye mint egy kisebb termetű juhászkutyának.
Kettő:Még hogy ostoba...remek testőr, kiváló őrkutya. Attól nem ostoba, hogy nem szeret trükköket tanulni.
6/10 A kérdező kommentje:
Egy kutya sem ostoba, max. a gazdája nem ért hozzá, nem találja meg vele a közös hangot! Mindenesetre, jó kemény kinézete van a kájoknak, nem csoda, ha félnek tőlük.
2010. júl. 28. 23:27
7/10 anonim válasza:
első kutyának nem ajánlott.nagyon kemény kéz kell hozzá.idegeneknek annyi.családot védi.többi kutyával agresszív mert juhász kutya.mostanában túl vannak tenyésztve sajnos egy kiállításon láttam 2őt és még rá se mozdultak a többi kutyára pedig nagyon kemény fajta.ha vinnéd kiskorától fogva kutyaoviba aztán kutyasuliba és otthon lenne aki kemény lenne vele akkor jó lenne de amúgy..
8/10 A kérdező kommentje:
Az nem baj, ha nem támadnak, jó a dresszúrájuk. De amúgy, tényleg kezd divatos lenni...
2010. júl. 30. 17:17
9/10 anonim válasza:
Nekem most van egy káj kiskutyám, egyáltalán nem ostoba, sőt! Nem mozog annyit, mint az óriás snacink, megfontolt, komoly már 4 hónaposan is. Nem vadállat, nagyon jól kijön a kismacskáinkkal is, nem akarja megenni. Ja, és hófehér! Gyönyörű, olyan mint egy mini jegesmedve.
10/10 A kérdező kommentje:
De aranyos lehet!:)
2010. júl. 30. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!