Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaza van-e a gazdinak,...

Igaza van-e a gazdinak, normális-e a szemlélet, ahogy ő a kutyáját tartja?

Figyelt kérdés

[link]

(Kommentekben olvasható a gazdi)

2011. jan. 4. 00:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyet egy életre eltiltanám az állattarttástól, de még a gyerekneveléstől is...képzelem, milyen "nevelés"mehet náluk.
2011. jan. 4. 00:50
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Hát baromira nem, de szerintem te is tudod. Felelős gazda ilyet nem csinál! :( Én halálra aggódnám magam, ha a kutyám elkóborolna, hiába jól nevelt, okos eb. Ráadásul ezek direkt engedik le, mert "kikéredzkedik csajozni", ha jól értem?! Hihetetlen.
2011. jan. 4. 00:54
 3/17 A kérdező kommentje:
Szerintem se normális. És igen, ahogy a legutóbbi kommentjében írta, a kutya úgymond "kiérdemelt" egy kis plusz szabadságot, vagyis szántszándékkal szabadjára engedi párzani.
2011. jan. 4. 01:13
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem normális az ilyen,aki ezt csinálja a kutyájával,pffff...
2011. jan. 4. 01:22
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

"szántszándékkal szabadjára engedi párzani."

Annyi esze nincs hogy növeli a kóbor kutyák számát a féleszű?

2011. jan. 4. 01:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Szerintem magasról tesz rá, hogy a kóbor kutyák számát növeli. Én teljesen ledöbbentem. A kutya csajozni akar, hát leengedjük.
2011. jan. 4. 11:13
 7/17 zsuzsabazsa ***** válasza:
95%
Büntetendő ha valaki a kutyáját kóborolni hagyja. Fel is kéne jelenteni.( Ebtörvény)
2011. jan. 5. 00:20
 8/17 anonim ***** válasza:
30%
Én úgy gondolom, a gazdi és Rocky azon a lakótelepen laknak, ami a Tacskó mellett van. Szerintem ez az ő dolga. Ha jól szocializálta a kutyáját, akkor az nem rohan ki az úttestre, és nem harap meg embereket. Akkor, mi itt a gond? És azt is írta, hogy nem két napig volt távol otthonról, hanem gyakran volt lenn.
2011. jan. 6. 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Vettem a fáradságot, és végigolvastam az elejétől!!!

Tudjátok mikor tapasztaltam utoljára ilyen mentalitást? A 80-as évek elején, öregapámtól. Iszonyatos szerintem.

Volt neki egy hatalmas kuvasz keveréke, és így engedte el, hogy had barangoljon, fárassza le magát. Totál ne féltette, azt mondta, maaaaajd hazajön, ha kedve tartja!

Tipikus vidéki paraszt hozzáállás!

Én meghalnék az aggodalomtól, hogy mi történhet a kutyámmal! Városban!!!! Az öregapám legalább vidéken élt, arra legalább autók nem nagyon jártak!

És ez a Vicuska, még büszke is erre a dologra! Szuperintelligens kutyaembernek :O hívja az állatot.

Ez a kutya nem Bear Grylls!!!!!

Gondolom ismeritek a figurát, túlélőszaki :)

Engedjük ki spánielünket egy kis kufircra, vagy túléli, vagy nem, eddzük az idegeit, vagy tönkremegy, vagy nem, stb....Csodálatos!

Teljesen tönkrementem!

Többrendbeli veszélyeztetésért, és állatkínzásért kellene Vicuskát feljelenteni!

2011. jan. 6. 14:37
 10/17 A kérdező kommentje:

Ahogy olvastam a kommenteket, van egy hölgy, aki egy spánielemntő egyesület főnöke... Meg is mondta valaki a gazdinak, hogy ha a kutyát befogják, és ennek a hölgynek a kezébe kerül, ivartalanítva fogja visszakapni, már ha visszakapja.

A gazdának komoly mentális problémái lehetnek, ha a kutyáját embernek tartja. Valami meglehetősen beszűkült tudatállapotban él, és a kutya a gyerekpótlék, vagy nem tudom. Menhelyen dolgoizó ismerősöm szerint meg fogják tenni a szükséges lépéseket, hogy az állatot elkobozzák.

2011. jan. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!