Igaza van-e a gazdinak, normális-e a szemlélet, ahogy ő a kutyáját tartja?
"szántszándékkal szabadjára engedi párzani."
Annyi esze nincs hogy növeli a kóbor kutyák számát a féleszű?
Vettem a fáradságot, és végigolvastam az elejétől!!!
Tudjátok mikor tapasztaltam utoljára ilyen mentalitást? A 80-as évek elején, öregapámtól. Iszonyatos szerintem.
Volt neki egy hatalmas kuvasz keveréke, és így engedte el, hogy had barangoljon, fárassza le magát. Totál ne féltette, azt mondta, maaaaajd hazajön, ha kedve tartja!
Tipikus vidéki paraszt hozzáállás!
Én meghalnék az aggodalomtól, hogy mi történhet a kutyámmal! Városban!!!! Az öregapám legalább vidéken élt, arra legalább autók nem nagyon jártak!
És ez a Vicuska, még büszke is erre a dologra! Szuperintelligens kutyaembernek :O hívja az állatot.
Ez a kutya nem Bear Grylls!!!!!
Gondolom ismeritek a figurát, túlélőszaki :)
Engedjük ki spánielünket egy kis kufircra, vagy túléli, vagy nem, eddzük az idegeit, vagy tönkremegy, vagy nem, stb....Csodálatos!
Teljesen tönkrementem!
Többrendbeli veszélyeztetésért, és állatkínzásért kellene Vicuskát feljelenteni!
Ahogy olvastam a kommenteket, van egy hölgy, aki egy spánielemntő egyesület főnöke... Meg is mondta valaki a gazdinak, hogy ha a kutyát befogják, és ennek a hölgynek a kezébe kerül, ivartalanítva fogja visszakapni, már ha visszakapja.
A gazdának komoly mentális problémái lehetnek, ha a kutyáját embernek tartja. Valami meglehetősen beszűkült tudatállapotban él, és a kutya a gyerekpótlék, vagy nem tudom. Menhelyen dolgoizó ismerősöm szerint meg fogják tenni a szükséges lépéseket, hogy az állatot elkobozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!