Tudok törzskönyves boxert venni 50 ezer Ft-ért?
Figyelt kérdés
Boxer kölyköt szeretnék venni, mindenképp törzskönyveset, viszont tenyésztőknél érdeklődtem 80 ezer körüli áruk van, nekem 50 ezer Ft-om lenne rá! Van esélyem ennyiért venni?2011. jan. 3. 12:37
11/13 anonim 

válasza:

Könnyebb ám egy kölyköt elrontani, mint egy szeretetéhes, együttműködni akaró felnőttet megnevelni. Főleg, hogy ezek a boxosok lakásban vannak, ideiglenes befogadóknál, tehát jól ismerik a jellemüket, és tudnak segíteni a választásban.
12/13 anonim 

válasza:

A kölyökvásárlás sokkal inkább zsákbamacska, mintha egy már megnevelt, szobatiszta, szocializált kutyát vennétek magatokhoz. Persze a te döntésed, de egy menhelyi, sokat megélt kutya nagyon hálás és ragaszkodó lenne, az biztos.
Amúgy a Noénál van egy 6 hónapos kan is. Az még nagyon fiatal.
13/13 anonim 

válasza:

Én ha tehetném, már vinném is ezt a kutyát, akit most találtam. 10 hónapos, még nem teljesen szobatiszta, gyerekekkel jól kijön, szeret az emberekhez bújni, 'dorombolni'. Szerintem nagyon aranyos, és még fiatal nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!