Mi kell a Yorkinak? Úgy értem hogy milyen játék? Fekvőhely meg milyen dolgok kellenek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 18:24
1/6 anonim válasza:
A mi yorkink 3 éves, kisfiú. Állandóan vele kell foglalkozni, simogatni, becézgetni.. Szeret duzzogni, megsértődni és aztán szereti, ha kegyet gyakorolhat és kiengesztelhetjük egy kis babusgatással. Egyébként roppant éber, vidám, kiegyesúlyozott, idegenekkel szemben tartózkodó, gyors mozgású ebecske. A luxust nagyon szereti. Van saját kuckója, de mindig a fotelbe, este pedig az ágyba fekszik. A miénk válogatós az ételek terén. A rágcsákat (kutyaropi, stb..) viszont szereti. A miénk nem labdázik, pedig van neki, viszont szereti a huzi-voni játékot. Nagyon szeretjük, okos kiskutya. Jó választás lesz a yorki!! Sok örömet kívánok hozzá!
2/6 anonim válasza:
A mi yorkink most gyógyult meg, bronhitise volt. Kényes kis kutya, kutyaruha kell neki, mert nagyon fázós, (mondjuk ez érthető is, hiszen tél van). A hűtőből közvetlenül nem kaphat semmit, a torka miatt. Kozmetikába havonta járunk, de itthon is szoktam fürdetni, s lehet már kapni kutyáknak való parfümöt is, azt is használunk. A szőrét hetente 2-3x átfésülöm. Viszont a masnit a szőrében nem viseli el. :)
3/6 anonim válasza:
nekem két yorkim van.semmi extrát nem igényelnek.
fekhely,játék:labda,csipogó,ilyesmi.van pulcsijuk,de csak nagy hidegbe adom rájuk.
nem kell elmajmolni őket.a mieink velünk alszanak,ha nem akarod hogy veled aludjon,akkor ne engedd be az ágyadba,mert nehéz a kiszoktatás.az enyémek imádnak labdázni,sokat sétálni,kirándulni.
4/6 anonim válasza:
ja,kétnaponta fésülködés.kéthavonta kozmetika.sampont csak higitva használd,és havonta fürdesd,ne többször,mert én megjártam ezzel.ugy elrontottam a kutyám szőrét,hogy fél év volt mire helyrejött.(hetente fürdettem,és minden sza.t rákentem)előző voltam.
5/6 anonim válasza:
nézz körül itt. www.petnet.hu mindent megtalálsz..és ha van közeldbe állatbolt fressnapf.azok a termékek vanna ebe a boltba,ami a neten..lehet pl:kék fekvőhely nincs pirosba..vagy valmi iesmi.meg parfümöt itt nem lehet kapni!
6/6 anonim válasza:
SZERETET, TÖRÖDÉS!!!!
Puha és sípolós játék, textil fekvöhely, pelus, fésük,sampon,balzsam, póráz,hám, tálak,prémium táp.
Petnet,fresnapf...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!