Van olyan kutya, amelyik nem tanítható semmire?
Nem, nincs olyan kutya, amelyiket nem lehet megtanítani.
Heeh, ezen most jót röhögtem :) Az ültetés tanításánál hiába mondod neki, hogy ül a kutya, ül a kutya, nem fogja érteni. Ez olyan, mintha neked kínaiul mondanék valamit, már lassan kiabálnék veled, de te nem csinálod azt amit kértem. Te értenéd? Nem. Ő sem érti. Rá kell vezetni.
Fogj egy jutalomfalatot a kezedbe, és kezdd el a feje felé emelni, így le fog ülni. Mondd neki, mikor leült, hogy ül, és add neki oda a jutalomfalatot. Ha sokat gyakoroljátok, meg fogja tanulni :) Fölösleges erőszakosan csinálnod, úgy még ennyire sem fogja megtanulni.
Sok türelem, sok gyakorlás - és a tiéd lehet akár a világ legokosabb kutyája :)
Biztosan van kutyában is, mint ahogy emberben is akad gyengeelméjű. Kitartás, hátha mégis elérsz valamit!
Mondjuk egy "ül" nélkül vígan leélheti az életét, de a "Hozzám" akár életmentő is lehet.
Felnőtt kutyát egyedül nehéz tanítani, és a buldog egyébként se a legokosabb ha jl tudom, vidd kutyaiskolába akkor valamit biztos lehet vele kezdeni.
Egyébként hallja ha szólsz neki? Mert süket kutyák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!