Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy viselte a kutyátok a sok...

Hogy viselte a kutyátok a sok petárdázást, tüzijátékot?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 15:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen, valoban letezik nyugatato.

En ilyet ( [link] adtam neki, es szerintem joval nyugodtabb volt, mint az elozo evekben, pozitiv tapasztalatom van csak a serene um-mel.

2011. jan. 1. 15:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Este 7-kor kimentem hozzá, beültünk a garázsba (kint volt a süket tacsi is velünk), kint javában ment már az ereszt el a hajam, de ő csak lekuporodott mellém és aludt. Másfél órával később gondoltam, kicsit bemegyek. Ő odatelepedett a bejárati ajtónk elé. Jó sokáig durrogtattak kint (bár egyáltalán nem volt vele gondja, szundikált), aztán egyszer egy tűzijáték szétrobbant pont a ház felett (iszonyat robajjal), akkor kinéztem, de már nem volt a bejárati előtt.

Gondoltam kimegyek hozzá (persze végig tök nyugodtan viselkedtem, mintha ugyanolyan nap lenne mint a többi), amikor meghallotta, hogy nyílik a bejárati, akkor szaladt felém mint az őrült és "nyakmba" (pontosabban rám) ugrott. :) Nem akart bemenni a házba, de azért örült, hogy ott vagyok. :)

Nyugodtan megkérdeztem, a helyzetről, ő meg elkezdett jásztani a többi kutyámmal (kint a kertben, fölöttünk-mellettünk durrogtattak), aztán rákapott a csizmámra és azt tépte (kedvence), végülis vehetjük húzócskának is, láthatólag élvezte az egészet. :D

Kicsit kint maradtam aztán újra bementem, ő megint az ajtó elé telepedett. Később már csak este 11kor mentem ki, vittem neki egy kis jutifalit.

Jöttek gyerekek trombitával, üvöltöztek, amire ő morgással válaszolt. :) Én dicsértem.

Visszaültünk a garázsba, aztán éjfélkor kimentünk megnézni, hogy mi megy kint. Sokkal durvább volt mint az amit egész nap produkáltak, a kutyám meg csak ült és nézte velem, ha simogattam csóválta a farkát, aztán hanyatt vágta magát egy kis hasi simiért. :D

2011. jan. 1. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Az enyémek meg akarták enni a tüzijátékot.
2011. jan. 1. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:

15:53-as vagyok..

5 és fél hónapos németjuhi kanról van szó :)

2011. jan. 1. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Aludt.

A rágcsálóimat jobban megviselte.

2011. jan. 1. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon félt, csak úgy reszketett, pedig vele voltam végig és nyugtatgattam.
2011. jan. 1. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Az enyém sajnos most is, mint mindig nagyon meg volt ijedve. Délelőtt 3 órát sétáltam vele, hátha nyugisabb lesz, de nem sokat lendített ez sem a dolgon. Nálunk éjfélig szerencsére nem volt sok zaj, de utána jó pár óráig folyamatosan tűzijátékoztak, petárdáztak.

Kb 6 óra körül értünk haza a sétából, behoztam a házba a saját kis helyiségébe. Éjfélig párszor ránéztem, de akkor nyugodt volt. Éjfél után vagy egy fél órát ültünk vele barátnőmmel, mert végig reszketett és a fejét a kanapé sarkába dugta. Annyira nem viselte rosszul a remegést kivéve.

(6 éves golden kan)

2011. jan. 1. 18:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Az enyém volt velem végig, nagyon félt, egyszer be is pisilt kicsit. A tűzijáték alatt végig a karomban volt, és éreztem, hogy összevissza kalimpált a szíve. Úgy sajnáltam szegényt.
2011. jan. 1. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!