Mi a véleményetek az alábbi kutyafajtákról? (lent)
Kérlek írjatok néhány szót, hogy mit gondoltok ezekről a fajtákról. :)
- Német vizsla
- Welsh corgi
- Boston terrier
- Ausztrál juhászkutya
- Kis olasz agár
- Whippet
Köszi minden választ! :)
Persze, szívesen linkelek róla képet :D
Egyébként aussie-t tartani nagyon jó dolog, nagyon ragaszkodóak és jó társak, az én kis bogárkám bárhová elkísér, mindíg velem jön, még ha a sarokra megyek a boltba akkor is :)
Ő Maui, törzskönyvi nevén Limelite One Way Ticket, 2éves kan :)
- Német vizsla
Szép kutyák, de nem biztos, hogy tartanék ilyen fajták, jobban szeretem az egygazdásokat :) A vizsik meg mindenkit imádnak.
- Welsh corgi
Nagyon szeretem ezt a fajtát, okosak és vicces kinézetük van :) Mo-n nagyon nehéz beszerezni őket sajnos(? ... jobb is így lehet, nem kerülnek szaporítók kezei közé).
- Boston terrier
Aranyosak a kis gülü szemükkel.... :) (Bár élőben még nem találkoztam ilyen fajta kutyával :( )
- Ausztrál juhászkutya
A red merle színváltozat gyönyörű!
- Kis olasz agár
Őket annyira nem szeretem, az a típusú kutya, akire ránézel és össze-vissza törnek a csontjai.
- Whippet
Nem nagyon ismerem ezt a fajtát sem :D
köszi a válaszokat!
Zayra, csodaszép a kutyád! :))
Ezek közül a whippetről órákig tudnék mesélni.
Ha érdekel, szívesen válaszolok konkrét kérdésekre, tudok tenyésztőt is, akinél jövőre lesznek kiskutyák.
ha gondolod, küldj egy mailt az akiteki@gmail.com címre.
A többi fajtához nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!