Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom tüzel és tisztogatj...

A kutyusom tüzel és tisztogatja magát. Lehet ettől baja?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 10:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Te Kedves Kérdező!Mit fogsz vele csinálni ha árt neki?Nem lehet azt megtiltani!

A helyedben még ma vagy 2-3 ilyen kaliberű kérdést kiirnák!(ahogy szoktad is)Érdekes egy kutyád lehet,mert a "kutyusod"annyi érdekes tünetet produkált már a napokban mint tizőnké sem-pedig azok is kutyák!

2011. jan. 1. 13:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de vannak szukák nem is kevés,amelyik télen tüzelnek
2011. jan. 1. 14:32
 13/21 A kérdező kommentje:

Atya ég!!! Nem hittem volna, hogy ekkora szenny lett ebből az oldalból is. Ennyi primitív embert. Komolyan, mit élveztek abban, ha másokat lehúztok?

Hozzátenném a 12:36-os hozzászóló nagyon megnevettetett :D Képzeld, nem hogy most kezdett el tüzelni a kutyám, hanem még 9 mellbimbója is van (páratlan). Na erre varrjál gombot :D

11:47-es : Nem tudom, hogy ebben a kérdésben mi a gusztustalan. Ha undorítónak tartod a kérdést, akkor miért veszed a fáradságot, hogy ideírsz valami haszontalan szöveget?

12:45-ös : Köszönöm a kritikát :D

Nem unatkozom, nem gyűjtök pontot (max. super shop) és a fantáziámmal sincs semmi gond.

13:00 : MIVAAAN???? Már bocs, de nem értelek... kérlek fejtsd ki bővebben, hogy milyen érdekes tünetet produkált még a kutyám !?

Az egész kérdéshez még annyit fűznék hozzá, hogy nem ez az első tüzelése, de most szinte folyamatosan nyalogatja a magát. A tüzelő bugyit is folyamatosan letépi magáról. De azt hiszem jobban teszem, ha kivárom a hétfőt és felhívom a dokinkat.

2011. jan. 1. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

12:36-nak!

Honnan veszed hogy csajból vagyok te nyomorult!!!!!!

Előbb olvass utána mielött hülyeséget írsz és égeted magad!

Akás hiszed akár nem, az én szukám is januárba tüzelt, és nagyon szép kölykök lettek.

Jahh, és nem szaporítom, hanem tenyésztem!!!!!

2011. jan. 1. 15:56
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

ma 15:56-nak tisztelettel!Aki ilyen aranyos ember az csak TENYÉSZTŐ lehet.Szerintem ugyanolyan kifacsarodottak a kutyáid mint Te Kedves TENYÉSZTŐ !Az ilyen TENYÉSZTŐk kutyáinak kölykeivel vannak tele a menhelyek(meg a kertetek végében az vizesárok!)

Biztosan FÉRFI vagy!Bocs!Egyértelmüen kiderül az intelligens válaszodból!!Aki egy nőnek igy válaszol az egy igazi FÉRFI!!Ha legközelebb véletlen Neked válaszolnék szólj lécci hogy :én a Férfi vagyok és elállok az utadbólTisztelt Férfi Tenyésztő!!Mea culpa,mea culpa,mea maxime culpa!!!!

2011. jan. 1. 17:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Közülünk sokkal alacsonyabb szinten vagy, hogy láttatlanban, mersz olyanokat állítani amiről fingod sincs.

Mi köze az én kutyámnak a témához ( az csak egy dolog hogy felhoztam példának )

Én mikor ócsárolom a te kutyád a te családod a te szüleid??????!!!!!!

De nem teszem meg mert nem fogog a színtedre süllyedni te szerencsétlen!!!!!

2011. jan. 1. 18:28
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Kár beléd a jó szó,kis népművészeti cserépedény!Te jöttél a kutyáddal majomarcú!Ritka butuska egy emberutánzat vagy!Tudtad?
2011. jan. 1. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
12%

Igen jöttem a kutyámmal, mert télen is tüzelnek a szukák.

Inkább olvass el pár kutyás könyvet, mint hogy égeted magad a hülyeségeddel. A tyúknak több esze van mint neked!!!!

2011. jan. 1. 19:04
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Csókollak Szép Hercegem!!
2011. jan. 1. 21:05
 20/21 anonim ***** válasza:
43%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:04

Tökéletesen igaza van! Nem veszed észre magad?

Olyan dolgokról beszélsz, amiről fingod sincs, és teszed a nagymenőt, miközben annyi badarságot hordasz itt össze, amennyit én még nem olvastam soha együltömben!

Te szerencsétlen! Hogy neveltek?

Ocsmány egy gyermekkorod lehetett, ha mostanra ilyen lehetetlen alakká lettél!

Sajnálom a szüleid.

19:04, hozzátenném, hogy sokkal egyszerűbb lesüllyedni az ő szintjükre, legyőzni őket, leköpni a tehetetlent, és méltóságteljesen folytatni utunkat. Túl sok a hülye, és amúgy is gyorsabb így :)

Szegény kérdező...:D Na akkor hadd válaszoljak Neked...szerintem itt senki sem tud annyit, mint amennyit egy állatorvos. Hátfőn oda vezessen első utad :)

2011. jan. 2. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!