Ajánlanátok olcsó, de jó minőségű kutyatápot?
Figyelt kérdés
Csak mert a kutyám nem akar megenni semmilyet, de Pedigree-re meg tudom is én mire nincs pénzünk.
Mivel etessem?
2011. jan. 1. 02:51
11/14 anonim válasza:
Hol lakol? Ha Nyíregyháza közelében akkor tudok neked nagyon jó ,és jó árban tápot a kutyudnak.
12/14 A kérdező kommentje:
Szegeden, szóval Nyíregyháza nem éppen van közel :D
Köszi mindenkinek a választ, sokat segítettetek és remélem találunk olyan kaját, ami majd tetszik neki :)
2011. jan. 1. 17:35
13/14 rucijja válasza:
A kutyának tökéletesen jó a száraztáp.(remélem jól értelmezem, hogy konzervet adtál neki eddig).Legelőszőr is nem lenne rossz,ha kiírnád milyen árban gondolkozol?Monjuk kilónként hány forint maximum?Az se lenne utolsó szempont ha kiírnád milyen kutyusod van.Szerintem sokan tudnának tanácsot adni, ha picit több információ állna rendelkezésre a kérdésben.Ha kiírod amiket kérdeztem, szívesen segítek, hogy abban az árkategóriában, melyik a legjobb táp.
14/14 anonim válasza:
Ajj emberek! Számoljunk már! Nem mindíg az olcsóbb az olcsóbb.
2 kutyám van. 30 kilósak, munkakutyák. Bewi Sportot esznek.
Bewi Sport 25 kilós: 16600 Ft.
300 gramm kell nekik belőle egy nap, így 220 Ft-ra jön ki egy kutyának egy napra az etetése.
Aki már bevállal egy kutyát, annak Istenem, legyen már 220 ft-ja rá naponta!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!