Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tinálatok van aki petárdázik...

Tinálatok van aki petárdázik vagy tűzijátékozik? És fél a kutyátok?

Figyelt kérdés
Minálunk petárdáznak és tűzijátékoznak is és nem fél a kutyám!
2010. dec. 31. 22:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

a kaukázusim hat óra óta tombol... eléggé pici faluban élünk, de 10-15 percenként (és ahogy esteledik egyre sűrűbben) hallani egy-egy durranást, ő meg mindegyik után még hosszú percekig ugat, pattog, nagyon meg akarja ölni a hang forrását :D ő fel van zárva a teraszra.

liebling kutyám bent van a házban, ő sem félős, de azért jobban érzem magam, hogy itt van. többi kutyánk a hátsó kertben van, mostanra kennelbe rakva, sűrűn rájuk nézek. aztán majd ha elkezd kitörni a háború, akkor úgyis kint leszek velük végig.

2010. dec. 31. 23:03
 12/21 anonim válasza:
50%
Labrador keverékemmel kínlódok, be nem akar jönni, de fél nagyon. És még mi lesz éjféltől egyig ? Közel 4o kg, majd felborít. Egyedül vagyok vele, ez van.
2010. dec. 31. 23:15
 13/21 anonim ***** válasza:
2010. dec. 31. 23:22
 14/21 anonim ***** válasza:

3000-es lélekszámú kis faluba költöztünk Budapestről két hónapja.

Itt összesen kb.5 petárda durrant,az is jó messze tőlünk.Ahol mi lakunk,idősebb vagy középkorú emberek élnek,őket nem érdekli szerencsére ez az elmebaj.

2010. dec. 31. 23:29
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk a kutyák petárdázzák a legnagyobbat:D.
2010. dec. 31. 23:31
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Mert babot kaptak vacsorára.
2010. dec. 31. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Ugyan :D Nekem tacsikeverékem van és teljesen felháborodva őrjöng, amikor durran a tűzijáték :D Nagyon meg szokta ugatni mindig.
2011. jan. 1. 03:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Volt a nagyszüleimnek egy schnauzere, szegény egyszer elszökött (meglátott egy szarvast) és meglőtték :( Komoly baja nem lett, de azóta retteg a dörgéstől, petárdától, tűzijátéktól
2011. jan. 1. 05:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Az enyémek is bírták a kiképzést.:D

Az egyik egy 5 és fél hónapos németjuhász kan (bár kicsit tartottam, hogy az első szilvesztere rossz élményekben lesz gazdag) egyáltalán nem ijedt meg tőle. Bár alkalmaztam at technikát, hogy jutifalit kapott, ha nem csinált semmit, meg sok sok simit és én is nyugodt voltam. :D

De amíg össze nem fagytam én is kint voltam vele, hogy példát mutassak. Aztán fellőtték az első tűzijátékot, aminek iszonyat nagy hangja volt pont a házunk felett, na akkor beslisszolt a garázsba (addig az ajtó előtt feküdt). Gyorsan kimentem, hogy megnézzem mit csinál, akkor iszonyat nagy lendülettel szaladt felém és ugrott a nyakamba, kicsit jobban lihegett a kelleténél, de aztán másodpercek alatt visszaváltott nyugiba. :D

Utána éjfélkor végignéztük a tűzijátékokat, meg a sok durrogást, és egyáltalán nem félt. Eldobta magát a hátára és várta a hasisimit. :D

Szerencsére az erős trombita sem rémítette meg, az üvöltözésre meg morgott. :D

A tacsi keverék már olyan süket és vak, hogy neki az is mindegy, ha háború van mellette (15 éves). :D

A két csivava (5 éves kan és 6 éves szuka) szintén a nyugalom szigete. :D Pedig ők is ki szoktak menni ilyenkor a kertbe. :)

Bár tavaly amikor a másik kutyám élt (staff-németjuhász), akkor átvette tőle a remegést, tiszta ideg volt szegény, mert látta, hogy a másik kutyámat is a frász kerülgeti. :S

Sajnos 11 éves volt. De pont a szilveszter miatt halt meg, elszökött (pedig sosem szökött meg előtte) és futott arra amerre sétálni szoktunk, onnan fel az autópályára és paff... Még élt, mikor megtalálták, de le volt szakadva a háta, a feje szétcsapva.. :( 4 napig kerestük, mire hívtak, hogy megtalálták.

Megműttettük, de nem volt többé a régi, beteges lett, meg vakul, megsüketült. :( Sajnos el kellett altatni később.

Szívem szerint én is betiltanám az egész petárdázást, tűzijátékozást. :S

2011. jan. 1. 08:23
 20/21 anonim ***** válasza:

10 hónapos németjuhász kan, mi nem voltunk itthon, a párom és az én szüleim vigyáztak rá.

6 után kapott enni, de 5 előtt már beengedtük a házba. A szülők azt mondták, hogy ugatott néhányszor, nyugtalan volt, de kb. 20 perc után hozzászokott.

2011. jan. 1. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!