A yorkshire terrier kényes kutya? Egy kis infót a gazdák adnának a kutyiról?
Mutasson már nekem valaki hivatalos papírt vagy szöveget a mini, extra mini, ultra mini yorkiról?
És ha a normál yorki 2kg mennyi a mini? 1kg? és akkor az extra mini? 10g?
Kedves előzőek:
Ne húzd fel magad ezen a mini kérdésen... hát valahogy csak megkülönböztetik őket!
Olvasd el a fajtastandardot. Ott max 3kg a súly. na most van, aki a 5kg-osan is vallja, hogy az övé yorki, pedig lerí róla, hogy westi, havannese, bolognese, máltai keverék! :D:D
kutyakozmetikus vagyok, elképzelheted nap mint nap miket látok! :P illetve el sem tudod képzelni, milyen keverékeket adnak el a szaporítók yorkiként busás haszonnal!!!!!
szóval ne idegeld magad!
A mini yorki igen is létezik, nem a standard szerint, hanem az életben, mert kitenyésztették őket!!!
Ha tetszik, ha nem!
fogadjuk már el!
és tök mindegy, hogy ez egészségtelen, vagy nem , vannak és kész!És vannak, akik megveszik őket!
kedves kérdező! nekem is yorkim van, iszonyatos orvosi költsége van! vegyünk csak egy példát!
kisebb baleset érte, rosszul ugrott, fenékre esett, ami miatt fájdalmai lettek!
elvittük dokihoz, kapott fájdalomcsillapító szurit, el kellett vinni röntgenre, de itt még nem volt vége, mert a fájdalmától el kezdett hányni, de krónikusan, ami miatt majdnem kiszáradt, azzal mentettem meg az életét, hogy kényszer-itattam!!!!!
Másnap reggel infúzió, és a kövi nap is, táplálék kiegészítő.....
40.000 FT
Egy rossz ugrás, és egy kis hányás miatt! Ugyan is olyan kicsi a testük, hogy nincsenek tartalékaik!!!
Na Ennyi
Jahh, és ha pár nap alatt megszabadultok egy kutyától, és erről ilyen lazán írsz, akkor igazuk van az előttem szólóknak, inkább ne legyen kutyád, mert nem egy tárgy, ami ha meghibásodik, eladod, vagy kidobod!
Előző voltam!
Nem azért raktam fel a kérdést h csak fikázz.
És köszönöm azoknak akik értelmeset írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!