Mit gondolsz a rottweilerről?
A világ egyik legjobb kutyája! Regényt tudnék róla írni. Doni 9 évig volt a társam, mindig számíthattam rá. Gondolom számít, milyen felmenői vannak, és még inkább, hogy hogyan nevelődik. Ő 1,5 éves volt, amikor hozzánk került. Tudtam, hogy szerető közegben nevelkedett, de akkor is felnőtt kutya volt, amikor a családomba került. Nálunk akkor voltak picik a gyerekek, 5 és 1 évesek, a harmadik pedig újszülött. Féltem befogadni Őt, de kapott egy esélyt. Mit mondjak, meghálálta. Imádta a gyerekeket, állandóan a nyomukban járt, Ők pedig húzták-vonták. Persze az alapszabályt, hogy kutya soha nem maradhat a gyerekkel felügyelet nélkül, vele is betartottuk. Megérezte, ha rossz kedvem volt, odabújt hozzám. Hihetetlenül tudott bohóckodni. A világ végére elment a "műsoros" papírzsepiért, az almacsutkáért, és a használt pelenkáért. Hűséges volt és odaadó.
3 éve hagyott el minket, de a mai napig emlegetjük. Még mindig fáj a hiánya.
Szerintem hogy nem gyerek barát hülyeség. Az nevelés kérdése.
A szomszédban volt egy roti, aki 2 hónaposan került oda, én kb. 6 éves lehettem. Hát egy tünemény volt egész életében (kan), én akármikor átmehettem a szomszédhoz, soha nem bántott volna, hozta a gumiabroncsot, hogy dobjam el neki. :D Persze 6 évesen az elég nehéz lett volna. :D Volt egy uszkárjuk és egy kuvaszuk is, na ők is imádtak, akármelyiket szét "szekálhattam" csak hanyatt vágták magukat és várták a simit. :D
Jó kutya, egyszer nekem is lesz az tuti :)
A mi Brutusunk egy nagy GYEREK!
Nem nagyon ismerek olyan kutyafajtát, amelyik ennyire RAGASZKODÓ, kedves, vicces, játékos, tanulékony...
Ő most 8 hónapos és nagyon csibész.
Az összes parancsszót teljesíti, amit ismer, nagyon gyorsan tanul és mindenben "segít".
Gereblyézni a kertben, ásni, söpörni, lapátolni, és még a talicska sem magányos, mert van, aki meszaggassa a kerekét menet közben.
Imádja a labdát, dobálni és még focizni is tud!!!
Nagyon jól cselez.
A besurranó tolvaj hozzá képest ipari tanuló. Olyan szakértelemmel csen el dolgokat, hogy észre sem veszed. Aztán vigyorogva viszi hozzád, hogy játssz vele, vagy eldugja, hogy ne lásd.(majd Ő elcsócsálja).
IMÁDNIVALÓ!
A felfújt lufi neki a játékok játéka! Eszméletlen, hogy mit művel vele!
Csatlakozva 8:21-hez a két kicsi fiunk állandóan nyúzza a kutyát, Bruti meg türelmesen állja.
Aki negatív véleményt ír róla az vagy nem ismeri a rottweilert, vagy nem tudja, hogyan kell nevelni BÁRMILYEN kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!