Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép ez a csivava?

Szerintetek szép ez a csivava?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 30. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Cukika, nekem is van kettő :D

A fiú csivim elég agresszív idegenekkel, főleg gyerekekkel. Úgyhogy mikor elindul felénk egy kisgyerek nem győzöm leállítani. Olyankor vicsorog, támad. Rokonokkal és rokon gyerekekkel semmi baja, de egyébként... :D

Csibészelni jártam vele kutyasuliba, jobban fogott mint bármelyik másik őrző-védő. :D:D De nagyon okos. :)

A kislány meg úgy egyébként mindenkit utál, aki nem a szűk családhoz tartozik (anyum, apum én).Bár őt 6 évesen hoztuk el, mert akié volt már nem tudta megtartani, szóval ő nem a mi nevelésünk. :D De egy tündér. :)

2010. dec. 31. 07:31
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem kan csivavám an és olyan nyugodt mint egy ujszölött kisbaba és már 3 éves
2011. jan. 3. 13:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos kutyus. Az enyém is agresszív más kan kutyákkal szemben, meg a kolyok kutyákat sem szereti harap ha rá ugrálnak,meg a kozeli rokonsagra nem de ha mas veszi fel akkor is harap. Ha meg vlki megolele engem ugy tamad hogy akis feltekeny.
2011. jan. 20. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
igen :)
2011. jan. 23. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem igazán szeretem a csivavákat. Lehet h hülyén hangzik de én félek tőlük. :/ Ami érdekes mert mondhatni pitek között nőttem fel. :) De a tiéd aranyos. :)
2011. okt. 3. 19:12
 16/16 anonim válasza:
igen nagyon szép. Kis aranyos :)
2011. dec. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!