Holnap mindenki nagyon fog vigyázni a kutyájára, ugye?
Figyelt kérdés
Gondolom nem kell leírnom, hogy milyen sok kutya szökik el a tűzijátéktól, petárdától való félelmében szilveszterkor.
Legyen pórázon a kutyátok, legyen rajta biléta, ha ne adj isten mégis meglóg, akkor tudjanak titeket értesíteni.
És ha kóbor kutyát találtok, akkor vigyétek magatokkal! Nagyon hideg lesz a holnap éjszaka, és nem lenne jó, ha akárcsak egy kutyának is kint kellene fagyoskodnia remegve, miközben durrognak a petárdák.
Köszönöm, hogy elolvastátok:)
2010. dec. 30. 20:28
11/12 anonim válasza:
Nagyon kedves hogy ezt leírtad. :)
Én most kaptam meg karácsonyra a Yorkimat, és nagyon 'belevaló', ugyhogy remélem nem fog nagyon félni...:S( korábban több Yorkis kérdést is tettem fel, mindegyikhez írtál, szóval ittis nagyon köszönöm, jól jöttek/jönnek a tanácsaid :) )
12/12 anonim válasza:
Hát az én berni pásztoromnak is ez az első szilvesztere, de a házba sajnos nem jöhet be. De már tegnap meg tegnapelőtt is petárdáztak meg tűzijátékoztak kicsit, és nem félt. Nyakörv, biléta rajta van úgyhogy remélem nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!