Holnap mindenki nagyon fog vigyázni a kutyájára, ugye?
Gondolom nem kell leírnom, hogy milyen sok kutya szökik el a tűzijátéktól, petárdától való félelmében szilveszterkor.
Legyen pórázon a kutyátok, legyen rajta biléta, ha ne adj isten mégis meglóg, akkor tudjanak titeket értesíteni.
És ha kóbor kutyát találtok, akkor vigyétek magatokkal! Nagyon hideg lesz a holnap éjszaka, és nem lenne jó, ha akárcsak egy kutyának is kint kellene fagyoskodnia remegve, miközben durrognak a petárdák.
Köszönöm, hogy elolvastátok:)
Természetesen vigyázok.
Egyébként a városban állandóan durrognak, esküvők, miegymás címén. Szerencsétlen kenneles kutyák is össze-vissza szabdalják magukat a teljesen biztonságos kennelben is, annyira rettegnek ezektől a vackoktól.
petárdát mindenképpen tiltani kell, tűzi játéknak meg szabályozás kellene, elég lenne egy pár darab azoknak, akik szeretik...
Sajnos azt veszem észre, hogy a kutyák ahogy idősödnek, úgy kezdenek egyre jobban félni a durrogástól.
Az én kutyámnak az első évben szerintem fel sem tűnt, tavaly viszont már bebújt az étkezőben a pad alá. Aztán előjött, bevackolt az ölembe, és onnantól nem volt baj:)
Ja igen, és jó lenne, ha írnátok olyan portálokat, kutyás topicokat, ahol lehet hirdetni eltűnt-megtalált kutyákat. Szombat reggel már ilyenekkel lesz tele a legtöbb fórum, és akkor tudnánk egymásnak támpontot adni, hogy hol lehet még érdeklődni.
Néhány hasznos topic:
Az én kutyám mindig bent van:)
Valószínűleg egész este itt fog dekkolni az íróasztal alattxD Ilyenkor fegyverszünetet tartanak a macskával helyszűke miatt:D
Amúgy a régi kutyánk(amikor ő volt, még elsg kicsi voltam, 12 éves) kennelben volt, mert mindig megszökött, lakásba pedig nem lehetett beengedni, mert nem volt szobatiszta:(
Szóval ő a kennelben is nagyon félt, reszketett, úgyhogy éjfél és 1 óra között(amikor a legtöbb a durrogtatás) mindig kimentem(sokszor a -15 fok ellenére is) és egy órát ott fagyoskodtam mellette, simogattam, nyugtattam. Olyan aranyos volt, olyan hálás volt, hogy ott voltam:)
Szóval mindenképp legyetek a kutya mellett.
A KIS PATKÁNY SUHANCOK PEDIG LEGYENEK SZÍVESEK, ÉS NE DOBÁLJÁK A KUTYÁKAT AZ IDIÓTA PETÁRDÁIKKAL!!!
Bár nem valószínű, hogy olvassák ezt a posztot, de azért hátha:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!