gyenge nyugtatót kérhetsz a állatorvostól, de fontosabb hogy maradj vele.Egyik ismerősöm kutyája infarktust kapott egy vihartól, úgyhogy tényleg van ilyen..:(
2010. dec. 30. 19:33
3/20 anonim válasza:
Hozd be a lakásba, tömd jutalomfalatokkal, legyél vele zárt, védett helyen. Ha tényleg nagyonnagyon nyugtalan, jobb lesz bealtatózni estére, állatorvos tud segíteni.
2010. dec. 30. 19:34
4/20 anonim válasza:
*benyugtatózza
bocsi, nem altatót akartam írni x"D
2010. dec. 30. 19:35
5/20 anonim válasza:
A nyugtató nem mindig megoldás.
Engedd be a küszöbre vagy engedd meg hogy hozzád bújjon. Az is megnyugtatja.
A mi kutyink is nagyon fél. Hála a petárdázó barmoknak!
Mert ugye hát tilos mégis használják, még jobban mint azelőtt, hogy megtiltották volna.
2010. dec. 30. 19:35
6/20 anonim válasza:
Ez nálunk is téma, mert egy rakás idióta már ma elkezdte. Mi bent tartjuk a kutyákat és nem engedjük ki őket.
2010. dec. 30. 19:41
7/20 anonim válasza:
Az a szörnyű, hogy még ők vannak megsértve ha szólunk, hogy légyszi öcsém nem a házunk előtt kéne.
És ne mentegetőzzenek azzal h fiatalok és nekik ez szórakozás, én is fiatal vok mégsem látom értelmét.
2010. dec. 30. 19:44
8/20 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk csinálni, h amíg el nem múlik a petárdás időszak addig beengedjük a lakásba és vele vagyunk :)
2010. dec. 30. 19:46
9/20 A kérdező kommentje:
A szégyen az, amikor a szeretet ünnepén, ajándékbontáskor is ezt lehet hallani! :S
Amúgy köszi a tanácsokat.
2010. dec. 30. 19:47
10/20 anonim válasza:
Karácsonykor is?!
Ha meghallottam volna egyet is a házunk körül karácsonykor, azt hiszem olyan balhét csaptam volna hogy azt az életbe nem köszöni meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!