A kutyám fél a hótól mit tegyek hogy kijöjjön a házából?

A háza legyen hőszigetelt, legyen szalma benne, meg egy pokróc, legyen a házán hőfüggöny is. És ne legyen nagyobb a ház annál, amekkorát ő kb be tud fűteni. Az ideális kutyaház az, amikor a kutya egyszer meg tud benne körbe fordulni.
Kicsalogatása pl rakd ki a tálját a háza elé, majd bele a hóba, azért úgy is ki fog jönni. Vagy egy jutalomfalattal, játékkal csalogasd ki. Nem fog tudni nem engedelmeskedni :)

Én mindent próbálok megtenni a kutyámért de az apám allergiás az állatszőrre így a házban nem lehet a kutya!
És alul kényelmes kis párna van a két oldala (belülről)fa és a hátulja megint puha.És kiakarom kicsit takarítani a helyét mert sok kutyaszőr van benne de Papucska nem akar kijönni a házából!

Kis termetű?
Mert akkor fogd meg ölben, és vidd úgy ki egy kicsit, de ne rakd le. Aztán amikor már ezt megszokta, guggolj le vele a hóban, de még mindig ne rakd le, csak simogasd. Aztán ha már ezzel sincs problémája, tedd le, dícsérd meg, próbálj meg játszani vele.
Nem tudom, mennyire válik be, én ezt megpróbálnám. Amúgy nincs pincétek, vagy valami, ahol apukád nem járkál?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!