Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehet ez? megérezte hogy...

Hogy lehet ez? megérezte hogy szeretem az állatokat? Tegnap mentem az utcán, és egy nagy kutya asszem német dog, igen az volt, szóval egy német dog elkezdett felém futni.

Figyelt kérdés

Nemfutottam el,mert akkor áldozatnak nézett volna.Így hát álltam,de a kutya csak közeledett.Nem paráltam be,gondoltam ugyis megáll...de nem! Hopp nekemugrott és feldöntött!Elkapta a nyakamat is.És a csuklómat is megpróbálta szétharapni,mikor a szemébe néztem.Nemtom mi lett vele,de leült és szuszogott.majd megsimogattam,és hempergetőzött.Pedig már azthittem végem lesz.Én nagyon szeretem az állatokat,volt már egy csomó állatom:

-kutya

-mégegy kutya(az most is van)

-Fürgegyík

-törött szárnyú madárka

-éticsigák

-pókok üvegben

És most egy tengerimalacom.Mindig is szerettem az állatokat. :D talán ezt érezhette meg?Minden esetre nagyon megijedtem.... huh..

2009. jan. 26. 18:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ezt nem telejsen értem, a panda is védett 70%-uk mégis fogságban van...

Jól körbevédett :D"

ez azért lehet, kedves válaszoló, mert az elmúlt tíz évben átfogó program keretében mentették meg a fajt a kihalástól. tenyésztették őket, majd folyamatosan visszatelepítik a szabadba. mivel a panda egy elég mafla állat- ez marha nehéz.

2009. jan. 28. 23:28
 12/15 anonim ***** válasza:
mellesleg ez a kutya akkor SE járkálhatna szabadon, ha csak "játékból" ugrik neki embereknek. a gazdájának szigorúan pórázon kellene tartania! ha nekem ugrana, én biztos szívrohamot kapnék közben, de hogy feljelenteném a gazdit, az tuti.
2009. jan. 28. 23:30
 13/15 anonim ***** válasza:

én csak kiabálnék vele egy sort. Elhiszem, ha kajla a kutyája, de mondjuk lenne egy kicsi gyerekem, és a nyakába ugrana a kutya:

1. egy életre félne a kutyától, mert ez azért ijesztő

2. ha csak úgy nekiront, és nem készül fel rá, még úgy is fellökheti, hogy valami komoly baja lesz pl agyrázkódás.

Hogy miért nem tartják ilyenkor pórázon őket...?

2009. jan. 29. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:

A tegnapi 17.23-asnak:

A fogságban élő pandák tenyészprogramban vesznek részt, mert olyan kevés van belőlük szabadon, hogy csak így lehet megmenteni a fajt.

A fürge gyík védett ugyan, de még fent tudja magát tartani, de nem szabad begyűjteni.

A témához:

Elég dúrva, hogy ez a kutya mindenkit fellökdös. És már egy embernak eltört a keze????

Legközelebb betörik a feje, ott hal meg vagy egy idősnek eltörik a csípőcsontja ami nehezen gyógyúl és hónapokik korház, ill. ágy, mert nem tud járni, ellátni magát stb . . .

Nem tudom az ilyen gazdák mit gondolnak, miért ilyen felelőtlenek.

2009. jan. 29. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:

A pandás hasonlatos vagyok. Értem én, és nem is vagyok ellene, csak olyan "morbid"...

sztem.

2009. jan. 29. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!