Mi legyen ezzel a kutyával?
Én is voltam ilyen helyzetben. Apám talált egy kutyát, ott akarta hagyni, de azért telefonált, hogy mit csináljon, mert nagyon sajnálja. MOndtam, hogy ott ne hagyja.
Nem akartam menhelyre adni, mert nem volt szép kutyus, 90%, hogy nem vitték volna el. De hiába hirdettem, nem kellett senkinek. Aztán azt csinálta, hogy expresszre prémium hirdetésbe feltettem, de úgy, hogy ilyen nagyon művészi képeket csináltam rólaxD Ami kiemelte a szemét(mert az nagyon szépen csillogott, miután jobb környezetbe került:), meg ahol alszik, meg amin épp pacsit adott barátomra, ilyesmi. De meg lettek effektelve a képek, hogy ne legyen rajta átlagos a kutya(magát a kutyát nem szerkesztettem át:), hogy kiemelje a "szépségét". És írtam egy nagyon találó leírást. De persze semmi olyat, ami ne lenne igaz. Másfél-két hét után jelentkeztek a kutyusért, eljöttek érte, nagyon tetszett nekik:) Asszem normális családhoz került, legalábbis azoknak tűntek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!