Meddig él egy nagytestű kutya?
Várható élettartam:10-14 év szóval együtt kéne, hogy töltsetek még egy pár évet.
Ha továbbra sem eszik a megszokott módon, akkor vigyétek el másik állatorvoshoz is, mindenképpen!
Egy 7 éves cane corso még nem öreg!
És szerintem a fázásnak semmi köze ahhoz hogy nem eszik!
Szerintem vidd el egy másik orvoshoz!
Az enyém is hét éves. Nekem kanárim van.
Bár nálunk a szobában van, de néha elromlik az evőkéje. Viszont nem kedvetlen.
Nem lehet hogy meg, vagy felfázott?
Lázat mértek neki? A pisijét megnézte nem e véres?
Pl. ha felfázott akkor a pisinél amikor már alig jön valami akkor véres. ( nálunk volt ilyen és akkor levert volt, de ez lázzal is jár )
A levertség lehet láz miatt is.
Ha ezeket nem nézték meg, akkor javasolnám, hogy vigyétek másik orvoshoz.
Ha nálunk elromlik az evőkéje, akkor béres cseppet adok neki fecskendővel szájon át. Egy pici vízbe csepegtetek, ( 10kg/ 1 csep ) azt felszívom, és beadom a szájába.
Két három nap múlva már úgy eszik mint a vett malac. :-D
Jobbulást!
Köszi ismét a válaszokat.
Nincs láza, pisi rendben és a finom falatokat (pl virsli, szalámi, jutalomfalat) elfogadta még a szárított bőr rágókát is elnyammogta, iszik rendesen. Most még eszembe jutott az izületi fájdalom is, du. újra jön a doki mert így beszéltük meg.
Na az jóóóó!
Kérdezz rá a béres csepre. Étvágy javítására adta az én dokim, és szerintem nagyon hatásos. ( kutya béres csep )
( bár tök mindegy melyik mert ugyan az van benne mint a humánban )
60 kg?? "Kicsit" dagi.
Nem írtad, kan-e vagy szuka, de még a kanoknál is a max súly 50 kg lehet.
Egyébként egy corsonál a 7 év még nem okot aggodalomra.
Szerintem más baj lehet itt, nem az hogy fázik, vagy öregszik.
Keressetek egy másik dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!