Ezt az "állást" hogy hívják?
Itt a hátsó lábakra gondolok
Vagyis hogy "lejt" a kutya :D
A válaszokat köszönöm!
bocs akiteki de szerintem ez a beállítás a boxernél minden csak nem szép
pont, mintha a hátulját elütötte volna egy kamion
meg tiszta természetellenes ez a póz, nem értem miért nem lehet az átlagos kiállításos beállítást használni
Szerintem sem olyan szép, mint a sima hagyományos, de sok bíró ezt a beállítást követeli meg, míg másnak tökmindegy melyikkel csinálod, valamelyik pedig csak a hagyományos simát szereti. Minden ember/bíró más, mást szeretnek. Azért jobb, ha a kutyád tudja mindkettőt, ez inkább nagytestű kutyákra jellemző.
Így állítják be a Rotweillert, Dobermannt, Boxert, a Német juhászkutyát stb..
Ízlés kérdése, arról meg nem lehet vitatkozni.
Szerencsére nekem sosem lesz olyan kutyám, aminek ez a póz kell. Viszont sokkal könnyebb elérni, mint egy hagyományos - talajra merőleges - beállítást. Lehet hogy azért csinálják. Ha a kutya egyébként meg is áll a számára kényelmes normál pózban, kiállításon esetleg belefeszül a pórázba (főleg a kanok), mert mutatni akarja, hogy ő a nagylegény. Mi ilyenkor megigazítjuk a kutyát, a boxeresek meg rátesznek még egy lapáttal. Kényelmesebb megoldás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!