Ha egy kutya álvemhes lesz, képes arra, hogy ( pl) elárvult kiskutyákat etessen, neveljen, szal a dajkakutya szerepet be tudja tölteni?
Nem tudom, az előző válaszoló mivel keverte, de az álvemhesség nem jár lázzal.
Ez egy természetes folyamat, még farkaskorukból hozták magukkal. Ott az alfa nőstény kölykezik és mindenki segít a kölyöknevelésben. Ez a magyarázata az álvemhességnek.
Ha nincs hozzá kölyök, akkor egy kellemetlen állapot, mert pang a tej, ritkán, de akár be is gyulladhat. És elég erőszakosan mindenkit szoptatni akar a szuka. (Nálunk volt, hogy még minket is megkörnyékezett.)
Most 9 hetes babáimat 3 hetes koruktól együtt neveli a falka. Az egyik szukám nekiállt tejet termelni és mivel a mamájuknak már nincs teje, napi 3x még ő szoptatja a kicsiket.
onnan vettem h barátnőmnek kutyája álvemhes volt és ő pedig ezeket produkálta...a többit doki mondta, h pl szülési folyamat is beindulhat és ilyenkor nem tom milyét is megszülheti és abba belehalhat....
na nem vmi értelmes de innen szedtem...
Némely doki nem hogy nem tanult, de még gondolkodni sem mer.
A barátnőd kutyusa valószínűleg a tejpangástól lett lázas. Elég ritka tünet, de előfordulhat ha nem tud kijönni a tej.
Szülés nem tud beindulni az álvemhességtől több okból sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!