Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hetes kutyámat lehet már...

10 hetes kutyámat lehet már vinii sétáltatni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha lakásban lakik, akkor már óvatosan sétáltathatzod, de csak keveset és ne szagoljon meg mindenfélét és főleg ne nyaljon bele. Ha kerti, akkor inkább várj még vele egy kicsit.
2009. jan. 26. 14:13
 2/9 A kérdező kommentje:
amugy staffi ,és kinn lakik de néha be szoktam hozni
2009. jan. 26. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkapta már a 6-8-10 hetes oltásait, akkor óvatosan sétálhat, de az állatorvos szeint csak a 12 hetes oltás után van biztonságban 100%-ban.
2009. jan. 26. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Ha van kert akkor inkább ne!

Csak majd a 12 hetesen megkapott veszettség elleni oltás után egy héttel!

2009. jan. 26. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
12hetesen nem veszettségit kap,de mindegy.ha megvannak az oltásai,akkor kiviheted.vagyis az utolsó oltás után 1héttel.de ha mész az orvoshoz,kérdezd meg,ennyire egyszerű!
2009. jan. 26. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem azért de nálatok nem január van?

10 hetesen kint lakik? :(

2009. jan. 27. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én írtam a 12 hetes kort a veszettség elleni oltásra és való igaz, 14 hetesen kapja, nem tudom miért írtam 12 hetet .... bocsesz
2009. jan. 27. 11:21
 8/9 anonim válasza:
ha minden oltása megvan ertema kölyökkori, csak akkor vidd sétálni. Sok betegséget benyalhat az utcán, mehet tőle a hasa étvágytalan lesz , hamar veszít a súlyából, kiszáradhat. Vigyázz rá nagyon, rendelőben se tedd le a földre míg az oltásai nincsenek meg mind.
2009. febr. 15. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Még szerintem ne vidd sétálni mert elkaphat betegséget a többi kutyától ez nem azt jelenti hogy találkozik közvetlen kutyával hanem a fűből is honnan tudod hogy milyen állat járt ott inkább várd meg az összes oltást nem kötelező betartani én ezzel csak jót akarok neked és a kutyusodnak!
2010. nov. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!