10 hetes kutyámat lehet már vinii sétáltatni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 14:01
1/9 anonim válasza:
Ha lakásban lakik, akkor már óvatosan sétáltathatzod, de csak keveset és ne szagoljon meg mindenfélét és főleg ne nyaljon bele. Ha kerti, akkor inkább várj még vele egy kicsit.
2/9 A kérdező kommentje:
amugy staffi ,és kinn lakik de néha be szoktam hozni
2009. jan. 26. 14:19
3/9 anonim válasza:
Ha megkapta már a 6-8-10 hetes oltásait, akkor óvatosan sétálhat, de az állatorvos szeint csak a 12 hetes oltás után van biztonságban 100%-ban.
4/9 anonim válasza:
Ha van kert akkor inkább ne!
Csak majd a 12 hetesen megkapott veszettség elleni oltás után egy héttel!
5/9 anonim válasza:
12hetesen nem veszettségit kap,de mindegy.ha megvannak az oltásai,akkor kiviheted.vagyis az utolsó oltás után 1héttel.de ha mész az orvoshoz,kérdezd meg,ennyire egyszerű!
6/9 anonim válasza:
Nem azért de nálatok nem január van?
10 hetesen kint lakik? :(
7/9 anonim válasza:
Én írtam a 12 hetes kort a veszettség elleni oltásra és való igaz, 14 hetesen kapja, nem tudom miért írtam 12 hetet .... bocsesz
8/9 anonim válasza:
ha minden oltása megvan ertema kölyökkori, csak akkor vidd sétálni. Sok betegséget benyalhat az utcán, mehet tőle a hasa étvágytalan lesz , hamar veszít a súlyából, kiszáradhat. Vigyázz rá nagyon, rendelőben se tedd le a földre míg az oltásai nincsenek meg mind.
9/9 anonim válasza:
Még szerintem ne vidd sétálni mert elkaphat betegséget a többi kutyától ez nem azt jelenti hogy találkozik közvetlen kutyával hanem a fűből is honnan tudod hogy milyen állat járt ott inkább várd meg az összes oltást nem kötelező betartani én ezzel csak jót akarok neked és a kutyusodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!