Gáz a kutyámat sétáltatni?
1.: amerre megyek, folyton ugatnak a kutyák, és ez nagyon zavar, gondolom másokat is..
2.: a kutyám törpeuszkár, már eléggé öreg. Sovány, és fitymaszűkülete van, szóval kb 5 cm-t kilóg a fütyije.. És hát eléggé feltűnő.. :/
Volt már, hogy egy nő beszólt, hogy hogy merem sétáltatni, mert "vannak errefelé gyerekek is".
Tényleg ennyire gáz?:S
Jézusom, ne foglalkozz már azzal a hülye nővel! :D
A többi kutyával sajnos nem tudsz mit kezdeni, meg kell szokni őket, de a te kutyádnak kijár a séta!
Szia!
Persze hogy ne foglalkozz vele, amúgy meg a kisgyerekek örülnek ha látnak fütyit:).
A kutyust muszáj sétáltatni, aki nem tűri a kutyaugatást az vagy ne vegyen kutyát, vagy pedig költözzön el, mindenkinek joga van állatot tartani, hiszen ez örömet okoz az emberiségnek.:)
Nekem is.:)
Köszi a válaszokat :)
Csak az a baj, hogy én is tudom, hogy gáz, hogy kilóg a fütyije.. Csak műttetni már nem lehet, mert öreg, és azt mondta a doki, hogyha elaltatja a műtéthez, lehet, hogy nem is kel fel többet..
Egészségügyi szempontból meg semmi baja nem lesz így.
Hogy másokat ne zavarjon, gyorsan sétálok addig, amíg ki nem érünk a parkba. De végülis nem az én kutyám ugat, hanem másoké.. Szóval ő hibájuk részben :P
Nem csak részben, teljesen az ő hibájuk. Nehogy már rosszul érezd magad azért, mert az ő kutyájuk ugat. Nehogy már ne lehessen kimozdulni tőlük, teljesen normális, hogy elsétálsz előttük a kutyáddal.
Az meg, hogy hogy néz ki a kutyád, senkire sem tartozik, ez egy állat, nem olyan, mintha te sétálnál lehúzott cipzárral. Mondd meg a nőnek, ha legközelebb látod, hogy a hontalanokkal foglalkozzon például, akik ott fekszenek a piszkukban részegen, az sem jó példa egy gyereknek. Vannak, akik mindenkinek beszólnak aki kisebb náluk, mert sz'r az életük.
Szerintem se foglalkozz ilyen dolgokkal! Nyugodtan vidd csak sétálni! Engem is nagyon zavar, mikor az egész utca őrjöng, ahogy sétálunk, de ez van. :-D
Az meg, hogy a nemi szerve milyen tök lényegtelen. Az utcákon látnak ennél csúnyább dolgokat is (és itt most nem pont állatokra gondolok) a gyerekek.
Az ugatás egyáltalán nem zavar. Ha kint vagyok, ha bent! a kutya hadd ugasson, ha kedve van hozzá. Persze, akik rögeszmésen vonitanak, azok idegesitenek.
Az egészségügyi probléma, meg nem szegény kutya hibájábol van, hanem mivel öreg, és már nem a régi. Az a nő meg ne amperkodjon ott, ő is fog ugy kinézni 80 évesen.
Ne foglalkozz vele, hanem sétálgass még öreg napjaitokon a kutyuddal
Én is megőrülök,mikor az egész utca ugat, és ráadásul nekem szólnak be,pedig az én kutyám oda se néz.
A séta jár,ha ugatnak,hanem,ha kilóg a kuki,ha nem,stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!