Mi a véleményetek a kutyánkról?
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert a fiam szerint gáz ez a kutya. És ő kijelentette, hogy nem viszi el sétálni, mert, hogy ciki + csúnya kutya, nem tud vele felvágni a barátai előtt. Mikor ezeket mondta teljesen ledöbbentem.
És mondom már megkérdezem itt, idegenektől, hogy mi a vélemény a kutyáról.
Kíváncsian várom! :)

szerintem gyönyörű kutya, én biztos elfogadnám :)
Hány éves a fiad?
Lehet hogy tényleg hogy így akar kibújni a sétáltatás alól..
Én tavaly nyáron a barátnőmmel találtam egy kóbor kutyát, koszos, büdi, csapzott volt, mégis hazavittük, és 2 napig, amig ittvolt nálunk, büszkén sétáltattam, pedig biztos vagyok benne , hogy senki nem mondta volna rá hogy szép.
De a ti kutyusotokra, meg egyáltalán nem lehet azt mondani hogy csúnya..csillog a szőre, gyönyörű fekete, aranyos a pofija, és láccik h egy kieggyensúlyozott kutya. :)
És aztse hiszem hogy a haverok kicikiznék..
mert nincs is miért cikizni, igazán szép kutya, büszke lehetne rá a fia.
13L

Háát, ha ez a fiad véleménye, tiszteletben kell tartani, de szebben is megfogalmazhatta volna a nem tetsztését a kutyusról.
Szerintem egyáltalán nem csúnya, nagyon szép, ápolt jószág. (Végignéztem a képeket és már az első képet elég volt megnéznem ahhoz, hogy azt gondoljam "ez az állat hogy lenne már csúnya, ráadásul nagyon édi?!"). Mi ugyan nem kertes házban lakunk, kutyát, macskát nem tudunk tartani, (halaink vannak) :-) de ha tudnánk, én biztos ÖRÖMMEL fogadnám, elvinném sétálni stb. ... Mindesetre NEM KELL SZÉGYENKEZNI a kutya miatt!
De ez az én véleményem. ;-)
18/L

08:30 válaszolóval értek egyet!
Nagyon szép kutya,nincs miért szégyenkezni.
A fiad, kicsit el van kényeztetve. Mindegyik kutya értékes, nem szabad csak úgy rámondani hogy csúna, meg ciki.

Szegény kutyust gáznak tartják. :c
Szerintem nagyon aranyos és szép. Látszik, hogy tele van szeretettel. :)
Egy kutyát nem is értem hogy lehet szégyellni.

T.Kérdésföltevő!Milyen fajta a kutyád?Csak nekem tűnik úgy hogy enyhén szinhibás labrador?Nehéz így kép alapján teljes bizonyossággal megállapitani.
Az viszont látszik egyértelmüen hogy szépen gondozott és nincs rajt mit szégyenleni.
A fiaddal meg semmi baj!A fiatalok már csak ilyenek!Kár pálcát törni fölötte.Nem törvényszerű hogy mindenki kutyabolond legyen!

Nagyon gyönyörű a kutyus!
A fiad pedig (már bocsánat!) egy bunkó!
Hogy lehet ilyeneket mondani egy állatról???
Szívtelen az biztos!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!