Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szép vagy nem...

Szerintetek szép vagy nem szép ez a kutya?

Figyelt kérdés

Tesóm mindig azt mondja rá, hogy csúnya, de szerintem tök szép:)

[link]

[link]

[link]

(utsó képnél csak azért olyan hülye a szeme, mert elrontottam a vörös szem helyreállítástxD9

2010. dec. 28. 23:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:) Egyébként szerintem mindenkinek a maga kutyája a legszebb.

Amúgy kedves 07:02-esnek:)

Végül is minden fajtiszta kutyára is mondhatnánk, hogy például egy "átlagos" labrador. Mégis vannak köztük szebbek/csúnyábbak is, mert ha nem így lenne, miért rendeznének kiállításokat?:)

És én nem mondtam, hogy "közelében" lenne egy labradornak.

Ízlések és pofonok, én például nem is vagyok túlságosan oda a show típusú labradorok alkatától, bár azt nem mondom, hogy nem szépek.

Azt azonban viccesnek találom, hogy összehasonlítást végeztél a két kutya közöttxD Szerintem nem igazán lehet őket egy napon említeni, és ezt most a szépség differenciálódása miatt mondom:)

Nekem például a tiéd szép kutya, de csak egy "átlagos kismini";)

2010. dec. 29. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Szép kutya, mert egészségesnek tűnik, ápolt a bundája, szépek a fogai és tiszták a szemei. Egy átlagos labrador retriever keverék.

Hogy a labradorok között szépnek számítana-e? Hát nem, nagyon nem. De ez már egy másik megközelítés.

2010. dec. 29. 12:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Na még egyszer. Ki mondta, hogy a labradorok között megállná a helyét? Nem labrador. Egy magyar vizsla megállná a helyét a német dogok mellett? Nem, mert a vizsla vizsla, a német dog meg német dog. De attól még a magyar vizsla is lehet szép...
2010. dec. 29. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:

:-)))

Jól mondod kedves kérdező, ne hagyd magad.

Nekem egy totál keverék kutyám van, akinek nincs farka.

Én nagyon szépnek látom és szerintem az is...egy kedves tapintatos ragaszkodó okos kis kutya :-)))...

De persze a levágott farka miatt senkinek sem kellett az illatos útról :-DDD...mi meg ott dekkoltunk nyitás előtt aznap mikor már ki lehetett vinni, nehogy valaki elvigye :-DDD...

Ha egy kutya szereti a gazdáját, akkor már van, aki szépnek tartja :-)...

2010. dec. 30. 12:41
 15/17 A kérdező kommentje:

De ez tök szép dolog:)

csomó ember csak a fajtatisztákat veszi kutyaszámba, pedig a keverékek közt is rengeteg okos és szép kutya van, ráadásul nem százezrekért. Először én is németjuhászt akartam, ki is néztünk egyet egy jó hírű kennelből. Aztán egyik ismerősöm küldött egy videót, amiben a menhelyi kutyák sorsát mutatták be, és majdnem sírtam, kb. elszégyelltem magam, hogy míg azok a szerencsétlen kutyák ott várják lekonyuló farokkal az injekciót, addig én százhúszezerért készülök kutyát venni.

Úgyhogy szétnéztem egy menhely kínálatában, ahol az ideiglenes befogadóknál lévő kuytusokat is meg lehetett nézni, és ott találtam a fent linkelt kutyát:D Imádtam az első perctől fogva. (szerintem) szép, nagyon okos, mozgékony, vidám, és hihetetlen, mennyire megérzi egyből, ha valakinek jókedve van, vagy ha épp szomorú. Mondhatni, ha sírok, velem sír, ha örülök, velem örül:)

2010. dec. 30. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:

:-)))

Szia, az előző vagyok.

szuper, hogy elhoztad. szerintem tényleg hiper cuki.

Én miden kutyát szeretek, de eszembe sem jut pénzért venni.

Utcán szedem össze őket :-) /vagy ők engem :-)..., vagy menhelyről.

Abszurd dolog szerintem egy vagyont kiadni kutyára, mikor tele vannak a menhelyek és rengeteg szép okos barátságok kedves kutyus van ott.

De hát az emberek nem egyformák és ezt tiszteletben kell tartani.

Nagyon örülök, hogy kihoztad ezt a cuki kutyát!!

Imádom az ilyen nagy orrú, okos fejű kutyákat :-)!!

2011. jan. 5. 11:53
 17/17 A kérdező kommentje:
:)
2011. jan. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!