Szerintetek szép vagy nem szép ez a kutya?
Tesóm mindig azt mondja rá, hogy csúnya, de szerintem tök szép:)
(utsó képnél csak azért olyan hülye a szeme, mert elrontottam a vörös szem helyreállítástxD9

Szerintem szép.
De láttam már ronda kutyát. csontváz volt, nagyon ronda volt a bundjája... Természetesen kóborról beszélek

ez egy átlagos labrador keverék
amúgy viszonyítás és relativitás kérdése a szépség
az én véleményem az, hogy egy labradornak a közelébe nincsen a tompa ékre emlékeztető feje miatt, és a bundája is gyűrött az arcán, de lehet hogy ez csak ezen a képen a pillanat hevében történt
de hasonlíthatnám az én kisminisemhez, annak semmilyen kutya nincs a közelében szépségben, és ez nem csak az én és a család véleménye

Szerintem is nagyon szép kutyus. És szerintem is labrador keverés. Nagyon szép.
Én imádom a kutyákat egyébként és azt kell hogy mondjam nekem még sosem jutott eszembe, hogy egy kutya lehet ronda.
Nem tudom milyennek kéne ahhoz lennie, hogy ezt tudjam mondani. Mondjuk a világ "legrondább" kopasz kutyája tényleg ronda, de még őt is imádta a gazdája :-).
Szóval ez a kutyus szerintem kifejezetten szép és nagyon kedves barátságos okos feje van.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!