A kutyátok iszik télen?
Figyelt kérdés
Az enyém nem hajlandó. Ha megfagyott a táljába a viz, behozom, kiolvasztom és viszek ki neki, akkor meg nem iszok. Németjuhász kutyáról van szó.2010. dec. 28. 13:29
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kajának az esetek 80%ában kutyaszalálmit kap.
2010. dec. 28. 23:05
12/22 anonim válasza:
Az enyém jóval kevesebbet iszik olyankor, amikor van hó. Séta közben havat zabál és úgy hűti magát, mert még ilyenkor is melege van. Reggeli/vacsora után viszont szokott inni a vizesvödréből is.
13/22 anonim válasza:
tegnap 23:37--valaki azt írta itt hogy nem engedi a kutyának enni a havat!!Szerinted megtudnád neki tiltani??Mert én nem,és még soha nem ártott meg neki.
14/22 anonim válasza:
Van aki a pocsolyából inni sem hagyja a kutyáját. Olyan is van aki nem engedi bele a folyóba úszni, mert koszos a víz. Ezekszerint egyesek a hóevést sem hagyják. Engem nem zavar, attól én még ezeket nem fogom megtiltani a kutyámnak.
15/22 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy nem állhatok a kutya mellett állandóan, hogy kiüssem a szájából a havat, ha megpróbál enni belőle. A kutya az udvaron van, én benn az idő 50%-ában. Amúgy a hótól nem lesz baja, csak az nem oltja a szomját, a pocsolya már neccesebb, de az is megesik.
16/22 MME válasza:
Igen, mert nekem olyan kutyám van, amelyik, ha le van tiltva valamiről, akkor a hátam mögött sem csinálja :)
17/22 anonim válasza:
Én meg nem vagyok az a típus, aki a levegővételt is megtiltja a kutyájának. Évszázadokon át éltek úgy a kutyák, hogy pocsolyából ittak, ették a havat, stb, mégis túlélték. Én úgy voltam vele, hogy felesleges ezzel nyomorítani. Enélkül is szófogadó, okos kutya, el tudja magának dönteni, iszik-e a pocsolyából, vagy sem.
18/22 MME válasza:
Jézusom, ezen vagytok leakadva? Én meg nem szeretném, ha parazitákat szedne így össze, meg ha már egyszer mindig gondoskodok neki nem jéghideg vízről, akkor ne terhelje a torkát hóval... Már úgy csináltok, mintha állatkínzás lenne...
19/22 anonim válasza:
Nem csinálunk úgy, csak dramatizálsz... csak azért válaszoltam vissza neked, hogy nehogy már az én kutyám meg én legyünk a hülyék, hogy nem működik a kutya gombnyomásra. Meg persze te meg a faszául idomított kutyád akiknek az ánuszából süt a nap... csak a hsz-ednek ezt a hangulatát akartam leütni.
Amúgy meg honnan tudod, hogy nem tesz tiltott dolgot a hátad mögött, ha nem is vagy vele? :)
Amúgy parazita meg mifasz ellen beoltják minden évben -.-
20/22 MME válasza:
De én nem ilyennek szántam a hozzászólást :) Csak a hangsúly nem jön át.
Tudom, hogy mázlim van azzal, hogy ilyen érzékeny kutyám van, ez meg nem a kiképzéshez tartozik, csak részben.
Ezt arra írtam, mert én meg azt éreztem, hogy naivnak gondoltok, mert úgy sem tudom megakadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!