Hogyan tudom megállapitani?
Figyelt kérdés
Kiskutyámat mikor elhoztuk ( ingyen ) azt mondták,hogy lány kutyus,de ma apa nézegette és szerinte ő fiú.Megnéztem én is és van egy csomó mellbimbója.Vagy a fiúknak is van ? :S2010. dec. 27. 14:13
1/15 anonim válasza:
A fiúkutyáknak is van mellbimbója. Azért egy pénisz elég egyértelműen látható és felismerhető. Ha van, akkor kan.
2/15 anonim válasza:
Ha a kutyának van herezsákja benne két golyóval(a két hátsó lába között.:P)akkor fiú...Nagyon könnyen észrevehető. Nekem van fiú kutyám és neki nincs mellbimbója.
3/15 anonim válasza:
Mellbimbója a kannak is van. A kannak a pucuja inkább a hasa közelében van, míg a szukának a nunija inkább a farka felé. Jobban nem tudom leírni, de hát azt meg lehet különböztetni, tegyél fel egy képet, és megmondom.
4/15 anonim válasza:
Mutáns egy kutyád lehet, ha nincs mellbimbója :D
5/15 anonim válasza:
van mellbimbója a kanoknak is !de ha tényleg nem látjátok pedig /alapvető/ akkor ha ilyen hosszu az kan ha ilyen rövides mint egy cümis üveg fiú!
7/15 anonim válasza:
Ha nem tudjátok még azt sem megállapítani hogy fiú a vagy lány a kiskutya akkor minek nektek kutya????
8/15 anonim válasza:
Ja és mellesleg kitől hoztátok el ? Ingyen, és ha a kutya kan még azt sem tudta megállapítani hogy mi a neme .
9/15 Akiteki válasza:
Látod alul? Na ez egy kan. Ha a Te kutyádnak is van ilyenje, akkor ő is az. Ha fiú vagy, este fürdésnél ellenőrizd: szerintem Neked is van mellbimbód. Ha lány vagy, kérdezd meg Apukádat, hogy neki van-e. :))
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.Azért hoztuk el ingyen,mert el kellett volna altatni !!Olyan kicsi még a kutyus,hogy alig látni alul valamit..
2010. dec. 27. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!