Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit etetnek a menhelyi kutyákkal?

Mit etetnek a menhelyi kutyákkal?

Figyelt kérdés
akarok egy fiatal kutyát a menhelyről,de nem tudom megmondják-e milyen kajával etették eddig?Vagy az mindegy majd megszokja az újat és azt eszik amit kap?
2010. dec. 27. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%

Azt esznek amit kapnak--amikor kapnak,mert sokszor kétnapig egy falatot sem kapnak.Ennyiből még a sintértelep is jobb volt mert ott legalább amig elnem altatták Őket addig kaptak rendesen enni.De mióta átvették a műállatvédők azóta sokszor előfordul hogy napokig nincs kaja.Kivétel ez alól az az egykét kirakatnak tartott menhely ahol az ideális körülményeket utánozzák,hogy legyen mit mutogatni!!A többire meg magasról sza.nak!!Már ott is begyűrüzött a nyereségérdekeltség!!

Ezért aki teheti ne a jólmenő menhelyet részesitse előnyben hanem a kevésbé szem előtt lévőket.Ott sokkal inkább van szükség hogy megmentsük a szegény párákat!!

2010. dec. 28. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó,nevesíteni is mered azokat a helyeket,ahol állítólag 2 napig nem esznek az állatok,vagy csak névtelenül,arctalanul vádaskodsz?

Tudod ezt bizonyítani,vagy csak a "szomszédtól hallottam,aki ismeri X-et,az Y-tól hallotta"-jelleghű pletyka?

2010. dec. 28. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérded??Attól hogy te nem láttál még van.Hiszen nem titok,nincs egy hónapja amikor bemutatták a tv.-ben is és ott is ezt mondták.Persze aki csak a Kirakatmenhely-eket látja az elsem tudja képzelni hogy mi van pl.Baranyában és Zalában.Jobb ha nem is tudod.Bádoghordóban alszanak,kétméteres láncon vannak és ígyis alig férnek el.Mikor elvitt egyszer engem is egy ismim nem akartam elhinni amit látok.
2010. dec. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!