6 hetes kiskutya hasmenés?
Figyelt kérdés
Eddig minden rendben volt vele,száraztápot és konzervet adtam neki,de tegnap egy kis húslevest.Ettől lehetséges,hogy hasmenése van ?2010. dec. 27. 11:04
1/6 anonim válasza:
igen. kiskutya gyomra sokkal érzékenyebb még, 6 hetes korban pedig még az anyja mellett a helye.
az oltásokkal hogy álltok?
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon rossz körülmények között volt szegény :( Már kapott egy féreghajtót.
2010. dec. 27. 11:09
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg adjak neki egy fél széntablettát ?
2010. dec. 27. 11:09
4/6 Akiteki válasza:
Ne adj neki konzervet meg levest, csak egyféle száraztápot. Lehetőleg ne pedigree kategóriásat.
Ha sokfélét adsz, nem tudhatod melyiktől lesz hasmenése.
6 hetesen oltást is kellett kapnia, az is okozhat hasmenést.
Attól is lehet, ha fázik.
A széntablettánál hatásosabb egy fél Bolus Astringens. Gyógyszertárban vény nélkül kapsz. De az állatorvost is megkérdezheted. Ha féreghajtót adtál, az is okozhat hasmenést.
5/6 anonim válasza:
Nekem 7 hetes kiskutyám van. Házi kosztot ne adjál (só, füszerek stb.). Lehet kapni Junior konzerveket(v. száraz táp beáztatva) ami kifelyezetten kölyköknek van. Az tartlmaz kálciumot és foszfort ami kifelyezetten kell a kiskutyáknak. A hasmenés (ha nem betegség okozza) elmulik magátol.
6/6 anonim válasza:
Az elöbbi válaszomat kiegészitem. Ha tudsz szerezni KECSKEtejet avval tudod potolni ( Aushan-ban kapható, igaz nem olcso) az anyatejet (tehén tej, csak fél viz + fél tej felforralva -ez okozhat egy kis hasmenést-). A kutyusomat 4 hetes korában hoztam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!