Mit csinál egész nap a kutyátok?
Nálunk ugyan 11-re otthon van a barátom, én 9-kor elmegyek dolgozni, de azt a 3 órát ő csontrágással, vagy alvással tölti :)
De aki ilyen hosszú időre egyedül hagyja a kutyáját, az a kutya vagy rág valamit, vagy rosszalkodik és tönkretesz valamit, vagy szunyál egy jó nagyot :)
Az én kutyám kb. 9-10 órát van egyedül, mivel 8 órát dolgozom. És kb. 1-1 órát utazok oda-vissza.
Aludni szokott, de sokszor hagyok neki rágócsontot, játékot. Néha azokkal is játszik.
Az én kutyámat a kertben tartottuk, ott jól el volt. Házat őrzött, aludt, rágcsált, rohangált... Elfoglalta magát.
De egyik ismerősöm lakásban lakik egy spániellel, aki elég okos meg jó kutya, de egyszer, mikor a gazdi valamiért egy kicsit később ért haza mint szokott, idegességében szétszedte a PVC-t. Gondolom "aggódott" a gazdája miatt. De ez kutyafüggő. Amúgy ő is mindig rágott meg aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!