Mi a napirendetek a kutyátokkal?
Úgy értem mit csináltok együtt ,mit eszik ha eszik....
pl. én reggel 7kor leviszem-fél nyolckor eszik(májkrémet)14-14.30kor leviszem(mert előtte suliban vagyok)-d.u játszunk(labda,zokni,rágó csont)-18.15kor séta a kutyám "férjével"és a legjobb barátnőmmel :)
körülbelül ennyi
Ti ezt hogy teszitek?csak kíváncsi vagyok :)
Kb. 11kor felkelünk, kiengedem a kertbe. Utána kap jutalomfalatot, esetleg pár szem száraztápot. Délután, ha akar, kimehet a kertbe. Ugyanez este. Este 6kor eszik vacsit. Ez száraztáp általában.
Heti kb. 3szor megyünk sétálni. Nyáron ennél gyakrabban, mert olyankor nem fázik. A házban szoktunk játszani.
aha értem,köszi a választ,várok még sokat sokat sokat!!:)
utolsó:te nem dolgozol vagy nem jársz suliba?vagy semmi??hogy 11 kor kelsz...nem mintha rám tartozna csak öö
jó lenne nekem is :P
én 5-kor elmegyek vele sétálni ha olyan kedvem vankb hetente 1-szer
de általában 7-kor kelek, ekkora játszok vele amennyit kedvem van, de most elhagyta a játékát szóval csak simogatom reggel
aztán beengedem a házba, végignézi ahogy szarok, aztán ahogy meztelenül járkálok, és öltözök
egész reggel indulásig a valagamban van
aztán haza baktatok 3-4 körül akkor a ráknak van kedve dobálni a gumicsirkéjét... persze ha megvan a csirke
de van hogy a 3-4 kitolódik este 10re is ha olyanom van
Egy border collie napirendje :)
Reggel 6.30-kor kelünk, 9-re járok dolgozni, így reggel 1,5 óra séta + ha hazaérünk, jöhet a reggeli ami MINDIG Acana száraztáp.
8.30-kor elmegyek dolgozni, 11-kor megérkezik a barátom, ő elviszi egy jó nagy sétára a kutyafuttatóba, a dunapartra, kb 14.00-kor már itthon vannak, én 14.30-kor érek haza :) Lepakolok, kicsit tv-zek, játszunk a kutyával, frizbizünk. Már versenyszerűen is szeretnénk csinálni.
Aztán 15.30-kor elindulunk kutyaiskolába edzésre, ami 18.30-ig tart, ez idő alatt agilityzünk, átvesszük a trükköket, amiket eddig tud, valamint frizbizünk is egy kicsit, engedelmességet tanulunk, stb. (minden nap járunk ilyen foglalkozásokra)
Kb 19.00-re hazaérünk, vacsorát kap: az általában Acana száraztáp valami hazaival, maradékkal, husival, stb. :) És utána még egy kis tévézés együtt a kanapén, és megyünk aludni :)
labradorom van és:
Hétköznaponként 5-kor kelek, 1 óra futás, ha nagyon rongy vagyok sétálás az erdőben. Aztán reggeli. Specific száraz tápot kap mindig, mert még csak 8 hónapos, fejlődésben van. Ha van időm akkor reggel is szoktam vele klikkerezni, de általában el szoktam aludni, így ez későbbre marad.
Én fürdök, öltözködök, készülök suliba, ő meg mint akit hozzám láncoltak jön utánam és nézi mit csinálok. 14:30 körül haza érek suliból, gyors kiviszem pisilni. Klikker és játék, aztán lazítok kicsit. Utána kimegyek a lovardába. Ha a lovaimnak pihenőnapjuk van, viszem őt is magammal, ez egy 8 kilométeres sétálás, nyáron biciklizés. Útközbe elszoktam engedni, menjen pár kört a szántásba, fárassza le magát. Ha nem viszem magammal, akkor kb 17:00-kor megyünk megint sétálni, ha ő is jön akkor meg otthon játszok és klikkerezek még vele este mikor haza értünk. Aztán 20:00-kor vacsi, megint csak Specific száraz táp.
köszönöm a válaszokat!
19.06:nem kellet volna ennyire bőven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!