Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetek a kis labrador...

Mit tehetek a kis labrador kutyus életéjért?

Figyelt kérdés
Született 7 kiskutyánk. Ahogy haza értem észre vettem hogy az egyik kutyus jéghideg, alig volt valami életjele. Megmelengettem, majd masszíroztam a mellkasát, helyre jött, majd egyszer csak kővé dermedt. Újra élesztettem, ver a szíve, lélegzik, nyöszörög néha, de semmi több. Mit tehetek érte még?
2010. dec. 26. 01:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Infralámpát kellett volna szerezni, ha tudtad, hogy vemhes a nőstény. Ezzel szokták felmelegíteni az újszülött kutyákat. De látom, hogy nem értesz te az ilyen dolgokhoz, nem kellett volna feleslegesen elletni szegény nőstényt, most pedig játszol az életekkel. Legközelebb óvatosabban...
2010. dec. 26. 14:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Legközelebb inkább ne legyen ...
2010. dec. 26. 14:45
 13/17 Akiteki ***** válasza:
Ha kihűlt, akkor azért, mert az anyja vagy a testvérek kilökték és nem engedik magukhoz. Egyetlen amit tehetsz, hogy folyamatosan pakolod az anyja alá, hogy melegedjen és főleg szopjon. Ha nem szopik, akkor esélytelen, nem véletlenül lökte ki az anyja.
2010. dec. 26. 15:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nincs bent infra lámpa? :) Van bent a nap 20 órájában működik és FŰTÖTT garázsban vannak az anyával együtt szerintem ennél jobb helyet senki nem talált volna nekik...
2010. dec. 27. 12:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi van a kiskutyával?? Ugye volt már nála orvos?
2011. jan. 1. 19:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Volt, persze, de ő is azt mondta, hogy ha kilöki az alomból és életképtelen akkor mi se tudunk érte semmit tenni. Már nem él.
2011. jan. 2. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Őszinte részvétem! :'((((( :\\
2011. jan. 2. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!