Mit tehetek a kis labrador kutyus életéjért?
keress egy dobozt amibe belefér, tegyél bele pár műanyagflakont meleg vízzel teli, tegyél rá valami rongyot, és fektesd bele.
a kismacskámat is így mentettem meg.
nehezebben tud kihűlni.
de azér figyeld és maradj vele :)
Szia, oz ország minden területén van illetékes ÁLLATORVOSI ÜGYELET
itt megtalálod, kattints a baloldali menüben arra a megyére, ahol laksz, utána megnézheted, h melyik ügyelethez tartozik a település, ahol laksz a megyén belül. Utána sztem a tudakozónál érdeklődd meg az ügyelet telefonszámát, úgy, h XXX megye XXX körzetének állatorvosi ügyeletének számát szeretném megérdeklődni, ugyanis elérhetőséget sajnos nem találok a honlapon!!!
Próbáld meg, de sztem, tehát azt javaslom, h MINDENKÉPP kerüljön MIELŐBB állatorvoshoz a kutya, mert csinálhatsz akármit, SZAKSZERŰ segítségre van szűksége, hidd el, több állatot is tartok. Ha hideg, tehát nagyon csökken a testhőmérséklete, akkor közel a halál, HACSAK nem kap segítséget, és melengetni sajna nem elég, de persze, amíg nem kerül az orvoshoz mindenképpen minél melegebben legyen, melengesd stb., de ez nem megoldás még egy-két napra sem. Sztem intézkedj, az, h éjszaka van, az mind1, azért van az ügyelet!
Sok sikert, és jobbulást a kutyusnak!!! ;) Üdv!
Szia!
Nem tudom mennyire jó ötlet ha bebugyolálod valamibe és magad mellett tartod egész nap, próbáld meg cumiztatni fecskendőből. Csak nem tudom ilyenkor hol tudnál venni neki kölyök tápszert. :S
Este meg tedd be magad mellé az ágyba, így biztos melegbe lesz a pici. Szegénykém. :S
Mostmár csak abba reménykedj, hogy az anyja később nem érzi meg rajta, hogy beteg és nem löki ki az alomból. :S
Egyébként ha kilöki, hagyni kell.. Még ha szívtelen is, akkor is. :S Ők tudják.
Én egyszer mentettem meg így kiskutya életét, az kutyánk állandóan kilökdöste, aztán mire elérte a 2 hónapos kort rájöttünk miért, agyilag sem volt kerek és egyébként sem volt. :S Azóta is él, de nagyon félős, ideggyenge.
Tápozd, melegísd és hívj hozzá orvost.
Remélme nem kint vannak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!