Miért csinálja ezt a 6 hónapos kutyám?

:D
Én épp ellenkezőjét mondom, mint az első. Az én kutyám (6-8 hónapos kora körül) is ezt csinálta,furcsa is volt, hogy a hasát, és az állát dugta oda simiért. Mikor jött az állatorvos, mondta, hogy hát persze, ugyanis azt hiszi épp behódolsz neki. :D Mert a falkában régen a kölykök a vezér állát, hasakörnyékét nyalogatták, ha behódoltak.(akkoriban lett ivarérett a kutya, fitogtatta is utána az erejét) Javasolta, hogy a fejét, hátát, oldalát simizzem gyakrabban.

Első vagyok.
Ez komoly? Én ezt nem is tudtam. :) Miket tanul itt az ember...
Nah.. akkor lehet ezért nem csinálta még a többi kutyám!? :D:D:D Hát.. akkor nincs hasi simi! :D:D:D
Köszönöm a választ! :)

az, hogy a hasát mutatja a maximális bizalom jele-az már más tészta, hogy ha követeli ezt akkor lehet megpróbál eképpen is manipulálni, irányítani-a rangsor kialakítása most válik érdekessé számára
figyeld a reakcióit-pl- mi van ha néha néha nem reagálsz az ő közeledésére akkor ő milyen választ ad-ha hisztizik nem fogadja el nyugodtan a tényt, hogy éppen nem foglalkozol vele akkor érdemes ezt gyakorolnod rendszeresen....nem reagálsz ha ő közeledik de amint megnyugszik, elfogadja a helyzetet akkor jól megdögönyözöd, simized, masszírozod
Nagy valószínűséggel dominálni próbál, mert ha nem foglalkozok vele, akkor a nyakamba ugrik, harapdál. Nem hisztis, viszont harapós és ugrancs. :D Nem mindig vakargatom olyankor, van hogy elfordulok, vagy elrakom a kezem (néha nekem is elegem van a harapásból). De ugyebár ezt a hanyatt vágódást akkor is csinálja ha épp beleharapott a kabátomba, és húzna magával, ha hagynám. :) Ilyenkor csak megfogom a fejét, nehogy a nagy esésbe beverje, néha az az érzésem, nem valami félős eb, ha csak így vakvilágba dobálja magát hanyatt. :D
De máskor ilyet nem csinál, tehát idegi gond biztos nincs nála.
Egyébként egy játékos, tündér pofa. :)Jön-megy, megállíthatatlanul. :D

tegnap 19:31 vagyok.
Szívesen, de én is az állatorvosnak köszönhetem. Én is azt hittem először, hogy pont azért vágódik hanyatt, mert megbízik bennem, és "behódol", közbe pedig...:D Ez a megbízom benned dolog is igaz, de inkább kicsi kutyáknál, vagy olyannál, aki most került hozzád, és ismerkedik, és ők ha állsz, vagy csak közelítesz már akkor a hátára fekszik. Az enyém rendesen követelte, odanyomta magát, hogy az állát, hasát simogassam. Most megint csinálja, 1 éves, 2 hónapos. :D Szóval majd abbahagyja, de várd, hogy lesz következő alkalom is. Ez nem baj, csak annyi, hogy nem kell "engedelmeskedni" neki, ha erőszakos, azért is a fejét, hátát simogatni.

Nekem a kutyám pont ezt csinálja. Nincs egy olyan alkalom, h ne könyörögne egy kis has simogatásért.
És ez azért van, mert iszonyazosan élvezi.
Hát.. akkor mostmár végleg nem tudom megfejteni, hogy dominancia vagy csak simán hasi simi szeretet. :D:D
Ez majd kiderül. :P
Mondjuk, azt nem hiszem, hogy nagyon domináns lenne, max próbálkozik. :) Ami idővel úgy is abba marad, mert azért éreztetem vele, hogy nem ő a főnök. :)
De azért köszi mindenkinek a választ! :D
Ma is kérte a hasi simit, szét is simiztem a vackoromat. :) Januártól pedig elkezdünk kutyasuliba járni, mert végre találtam egy nekem és kutyámnak megfelelőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!