Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet tudni, hogy még...

Honnan lehet tudni, hogy még van-e kiskutya a szukában?

Figyelt kérdés
Most születtek meg a kölykei a kutyusomnak. Hárman vannak, mind szép és egészséges. Gyorsan kijött az első 2 egymás után, a harmadik 30 perccel utánuk. Honnan lehet tudni, hogy van-e benne még kiskutya?
2010. dec. 25. 16:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Le kéne battyogni az orvoshoz, aki megvizsgálja, és ad neki oxytocint ,ami elősegiti a méhösszehúzodásokat, és tisztul az anya. Benntmaradhat akár egy kiskutya, akár egy méhlepénydarab is.

Minden kiskutya után kijött a méhlepény?

Az ultrahang jó dolog, arra, hogy megállapitsa a vemhesség tényét. Nekem mindkétszer 5, max 6 kölyköt mutatott, és volt 2x11:)

2010. dec. 26. 19:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Természetesen voltunk ultrahangon, de ott az orvos azt mondta, hogy 1, max. 2 kiskutya van benne. Miután a 3. is kijött, megijedtem, hogy talán rossz volt az ultrahang vagy valami és még nem jött ki az összes. Az állatorvost is felhívtam, de ő nem tudott eljönni, mivel nem volt épp a városban, de telefonon elmondta, hogy mit kell tennem. De miután visszajött az orvos, feljött hozzánk és megnézte a kiskutyákat, meg az anyát is. Mind egészségesek. A kiskutyák most 1 hetesek és már mindegyiknek van gazdája is.
2011. jan. 1. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!