Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Uszkárt lehet nyírni sima...

Uszkárt lehet nyírni sima hajnyírógéppel?

Figyelt kérdés
Tudom hogy lehet kapni külön kutyáknak kitalált nyírógépet de az kétszer annyiba kerül. Vagy ha tényleg szükség van arra, akkor kérem megindokolni.
2010. dec. 25. 14:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
11:51 es válaszolóval teljesen egyetértek. Akkorhát veszek egy kutyaszőrnyírót az eddig hallottak alapján, ez nyilván még a huszonezres géppel is hosszútávon jobban megéri mint k. hoz vini. ismerem a fazonokat és eddig mindig ott maradtam a kozmetikusnál hogy nézzem hogyan nyírja (:
2010. dec. 28. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:

12:49 Értem a problémádat, de ennyiből a kutyakozmetikus is reszkethetne mikor vágja meg a rábízott kutyát. Neki is volt első alkalom és vele is előfordulhat bármikor, nem de? Csak annyi könnyebbség van a kuncsaft részéről, hogy van kinek fejét leüvölteni, ha kárt okoz a kutyában.

A kérdezőnek javasolnám legyen ott mellette hozzáértő mielőtt neki kezd. Legalább az első pár alkalommal.

2010. dec. 28. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van 2 uszkárom.Időnként én nyírom őket.

Kb 20ezer a gép egy kutyus nyírása meg kb 5ezer ft,2 havonta kell őket nyíratni.Szóval ha ki marad két kozmetikus már pénzemnél is vagyok.

Teljes nyírást csak ritkán szoktam,de igazításra is jobb a kutyanyíró,mint a hajnyíró.

2011. jan. 14. 01:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem 2.000-ért kozmetikázzák a yorkimat, 2 havonta viszem.

Nekem ennyit megér, mert nem kell bajlódnom otthon a fürdetéssel. Az elején próbáltam magam nyírni, de cikkcakkos lett:) pedig a kutyám nyugodtan tűri.

Úgyhogy én inkább szakemberre bízom.

De Neked sok sikert hozzá:) És azért óvatosan!

2011. jan. 16. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!