Uszkárt lehet nyírni sima hajnyírógéppel?
12:49 Értem a problémádat, de ennyiből a kutyakozmetikus is reszkethetne mikor vágja meg a rábízott kutyát. Neki is volt első alkalom és vele is előfordulhat bármikor, nem de? Csak annyi könnyebbség van a kuncsaft részéről, hogy van kinek fejét leüvölteni, ha kárt okoz a kutyában.
A kérdezőnek javasolnám legyen ott mellette hozzáértő mielőtt neki kezd. Legalább az első pár alkalommal.
Nekem is van 2 uszkárom.Időnként én nyírom őket.
Kb 20ezer a gép egy kutyus nyírása meg kb 5ezer ft,2 havonta kell őket nyíratni.Szóval ha ki marad két kozmetikus már pénzemnél is vagyok.
Teljes nyírást csak ritkán szoktam,de igazításra is jobb a kutyanyíró,mint a hajnyíró.
Nekem 2.000-ért kozmetikázzák a yorkimat, 2 havonta viszem.
Nekem ennyit megér, mert nem kell bajlódnom otthon a fürdetéssel. Az elején próbáltam magam nyírni, de cikkcakkos lett:) pedig a kutyám nyugodtan tűri.
Úgyhogy én inkább szakemberre bízom.
De Neked sok sikert hozzá:) És azért óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!