Uszkárt lehet nyírni sima hajnyírógéppel?
utolsó.
csomo mindent kitalálnak külön, mintha jobb lenne pedig ugyanolyan csak sokkal többe kerül.. most gondolok itt pl a 400 ft os "kutya teniszlabdára" stb stb.
Eddig kozmetikushoz vittem de rájöttem hogy szeretm itthon vágogatni a szőrét meg minden szóval lenne hozzá kedvem hogy én csináljak és igy sokkal olcsobb is.
milyen fajta kutyád van?
hosszú szőrű nagyon?
mert én kétlem, hogy a hajnyíró erején lenne a fő hangsúly, mivel le lehet azzal is vágni a szőrt, de nem egyszerű
és ide akarok kilyukadni, hogy csak kopaszra vághatod a hajnyíróval, vagy 2 cm-estől a 0-ig
ugyanis a hajnyíróhoz ennél nagyobb "hajnyíró fej" nem jár, amivel állíthatod a hosszúsűgot
Nekem yorkim van, és az elején én is úgy terveztem, hogy majd magam nyírom a hajvágó gépünkkel. A második alkalom után tönkrement:) Elvittem szerelőhöz, szétszedte, és kérdezte, hogy mi ez benne, mert az látszik, hogy nem haj. Mondtam, hogy kutyaszőr:)
Nem tudom, hogy az uszkár szőre milyen, de a yorkié annyira puha, és vékony, hogy a hajnyírónak még a motorjába is belekerült.
Próbáld meg. Ha rendesen viszi, és nem húzod vele a kutya szőrét, akkor szerintem csinálhatod azzal. De ha tönkremegy, akkor ne lepődj meg.
Én azóta a kutyakozmetikusra bízom. Inkább kifizetek 2 havonta 2-3 ezer forintot, minthogy otthon szenvedjek vele.
Szerintem becsülendő, ha valaki otthon saját kezűleg szeretné kutyáját kozmetikázni. Azt javaslom ne spórolj ezen, vedd meg a kifejezetten erre a célra kitalált gépet és felszerelést, mert hosszútávon fog anyagilag visszajönni. Csak a technikai fogásokat, fazonokat ellesni kitől fogod azt neked kell kitalálni. ÉN az uszkáron a modern fazont látom szívesen, a többitől hányhatnékom van. Azzal legalább kutya formája van :) Nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!