Mi baja lehet a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Egyszer csak összesett, begörcsölt, most remeg, és folyik a nyála valamennyire (lehet a görcs miatt) mi lehet???? Nagyon sürgős?2010. dec. 24. 13:40
1/12 anonim válasza:
azonnal vidd orvoshoz vagy hívd házhoz az állatorvost.
2/12 anonim válasza:
Remélem már kint is van nálatok az állatdoki!
3/12 A kérdező kommentje:
Most jobban van, szaladgál, nem húzza a görcs sehol így a nyálfolyása is abbamaradt. Beszéltem pár emberrel akik kutyákkal foglalkoznak és szerintük epilepszia mert elég öreg a kutya (10,5 éves máltai selyem) és ilyen korban epilepsziás lehet könnyen.
2010. dec. 24. 13:51
4/12 A kérdező kommentje:
nincs kint ahol lakunk ilyenkor nincs állatorvos, legközelebb 25 percnyire.
2010. dec. 24. 13:52
5/12 anonim válasza:
Vidd orvoshoz a kutyust. Valószinűleg epilepsziás. Van egy nyugtatókúp, amit ilyen görcsrohamnál be lehet neki adni, és gyorsabban elmúlik. Szegény bele is halhat egy ilyen rohamba.
6/12 anonim válasza:
ezzel jól megnyugtattad csórit:S
7/12 A kérdező kommentje:
adtam neki kalcium cseppeket, amik feloldották a görcseit egy perc alatt. Csak megijedtem hogy megveszett-e ( a nyáladzás miatt), de be van oltva, és a viselkedése sem változott meg, meg nem folyik mindig a nyála csak a "roham alatt folyt" ami csak néhány perc volt.
2010. dec. 24. 14:04
8/12 anonim válasza:
Én is az epilepsziára tippelek. Mihamarabb orvos. Két ünnep között menjetek, ha most nem tudsz menni.
9/12 anonim válasza:
Hát én is arra tippelek! De az én kutyusom is most volt beteg, ugyanezekkel a tónetekkel, és neki csak az volt a baja hogy túlzabálta magát! Most már jól van, de nagyon a halálán volt már, és a betegsége vége felé már egy kicsit szimulálta is!
10/12 anonim válasza:
Ma 14.00 válaszolónak. Nem megnyugtatni akartam a kérdezőt, hanem felhivni a figyelmét arra, hogy az ilyen görcsrohamokat nem szabad könnyedén kezelni. Most el múlt, kész, tovább nem foglalkozunk vele - semmiképp nem ez a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!