Lányt vagy fiút? Szerintetek?

szerintem egyáltalán nem igaz! volt már több szukám és kanom is, egyáltalán nem ivarfüggő!
egyéniségek. van olyan szukám, amelyiknek csak szökőévente egyszer jut eszébe hízelegni (amúgy motívációja rendben van, szófogadó, figyelmes, szépen dolgozik), és van kanom (több is) aki ahogy lehajolok a fülemet nyalja, és ha leguggolok hozzá akkor cicamódra törleszkedik. és van hízelgős és egyben hihetetlen szeleburdi szukám is :D
a taníthatóság sok mindentől függ, motiválhatóság, irányíthatóság, nem a golyók meglététől.
azt kell eldöntened, hogy melyik tetszik jobban? egy kan hajlamosabb lesz szukák után menni, viszont könnyebb ivartalanítani. egy szuka bizony tüzel, és nagyobb műtét az ivartalanítása (mégiscsak egy hasi műtétről van szó). kanok általában nagyobb testűek, impozánsak, szukák finomabb testfelépítéssel bírnak.

Haggyuk már,ezek nem igazak.
Nevelés kérdése,mert szerinted ha rosszul van nevelve egy szuka kutya akkor az nem lesz dominánsabb?
Ugyan már. (kérdező nem neked szántam.. :D )
Szerintem ha ivartalanítod is akkor nincs túl nagy jelentősége a nemnek.
És szuka és kan kutya nem lány és fiú :D
És ha kutyusod lesz kicsit nézz utána,hogy ,hogysmint vannak a dolgok,mert ahogy olvasom soraidat az alap dolgokkal nem vagy tisztába.
Jó kutyuzást,és nem sértésnek csak egy tanácsnak szántam.

ha Te kislányként gondolsz az eljövendő kiskutyára, akkor szukát vegyél. erről szól az egész, hogy Te milyet érzel magadhoz közelebb. :)
ha pedig jó tenyésztőt találtál, akkor ő segíteni fog válaszolni a többi kérdésedre is, kezdve azzal, hogy mikor ivartalaníttasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!