Mit csináljak? :Amstaff vs Puli?
Van egy 1 éves kan amstaff illet egy kan pulim.
Akár hányszor el vannak engedve összevesznek.
Mit tudok csinálni??
a puli van láncom a Amstaff boxban,
A Amstaff játszana vele csak kicsit durva és a puli ezt nem nagyon tolerálja és ő támadásnak veszi és utána az Amstaff is bedurvul.
Sztem a puli alapból hajlamos a bekattanásra. Nálunk is van egy az utcában és nagyon idióta!
Az amstaff pedig ugyebár megvédi magát, nem egy mulya kutya!
Kanok?
Én amúgy ivartalaníttatnám vmelyiket. Vagy akár mindkettőt. Ha nem továbbtenyésztésre szánod őket akkor érdemes ivartalaníttatni! Én köteleznék minden felelős állattartót!
HÁNYSZOR MONDJAM MÉG EL AZ EMBEREKNEK, HOGY EGY KUTYÁT NEM TARTUNK LÁNCON????? TE ÖRÜLNÉK HA MEGFOSZTANÁNAK A MOZGÁSTEREDTŐL? ne kösd meg szegényt, ez már valamilyen szinten állatkínzás. Fokozatosan engedd őket, ha a puli jólviselkedik, jutalmazd. Ha az amstaff beugurul, emeld ki a szituból, és ne engedd tovább játszani. Nekem is amstaffom van , mindenféle bedurvulásra azonnal reagálni kell ! de ha jólviselkedik, őt is ugyanúgy dicsérd!
de a pulit k*vagyorsan engedd el..
Miért nem ivartalanítatnád az amstaffot? Tenyésztő vagy? Nem? Akkor menj és ivartalanítasd, mindenkinek jobb lesz úgy, neki is, mert nem érez majd késztetést, hogy mindent meghágjon, meg neked is, mert nem fog elszökni egy tüzelő kóbor szuka után. Sokkal kezelhetőbbek lesznek a kutyák ivartalanítás után.
A láncról meg tényleg engedd el a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!