Templar kérdése:
Mit csináljak? Bajban a kutyám!
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este 22.30 körül eldobtam a papucsomat a kutyámnak(8 hónapos labrador).Repült kb 4 métert a pacsker aztán visszahozta(panelban lakunk 1.5 szobás).Erre dörömbölnek az ajtól és az alsószomszéd nyugdijasnéni kiabál,fenyegetőzik hogy a kutyát elviteti,nem tud aludni beteg meg stb.Bocsánatot kértem de még ezzel nem ért véget ma bekopogott(dörömbölt) a kisfia(120 kiló,hentes)és megfenyegetett hogy ne zaklassuk az anyukáját mert kapunk tesómmal(nem mikuláscsomagot) a kutyát meg elviszi ha értetlenkedünk.Megijedtem és féltem a kutyámat,mit tehetek?2010. dec. 22. 17:42
11/15 anonim válasza:
Rossz szomszéddal csak egyet lehet tenni - összebarátkozni vele. Hidd el, sok bosszúságra képesek és hiába van neked igazad, a kutyád látja majd kárát.
Tegyél nekik apró szívességet (bevásárlás, kölcsönadni ezt-azt és ha kötelezettetekké válnak, akkor elnézőbbek lesznek.
12/15 anonim válasza:
Engem azzal fenyegetett egy öreg nyanya mikor arra sétáltattam a kutyámat, hogy lelövi, mert, hogy a férje katona volt van pisztolya meg tudom is én mi a f@szt mondott még!Feljelentettük a rendőrségen mikor másodszrra is fenyegetőzött! Ha te megpróbáltál bocsánatot kérni, és ő nem fogadta el + még a nyomorul elefánt fiát is rádküldte jelentsd fel a rendőrségen zaklatásért, és állatbántalmazásért! Ne hazudj mondd el nyugodtan, hogy olyan későn játszottál hogy bocsánatot kértél, mert akkor is ők lesznek a hibásak! MIT FENYEGETŐZNEK?? Nyugi utána már kussolt a mi hülye nyanyánk is! Sok sikert!
13/15 anonim válasza:
09:55, a megnyilvánulásod alapján inkább te vagy az agresszív.
Amstaffod van?
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a segítséget.Eleget mozog mert pont a házunk előtt van a futtató,egy hatalmas park.Nyáron 20-30 kutya is lenn van egyszerre és a legtöbb Labrador és Golden Retriever és lakásban tartják.
2010. dec. 23. 15:45
15/15 anonim válasza:
Koltozz el , szolj a szuleidnek vagy jelentsd fel , habar azt nem nagyon teheted ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!