Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? Bajban a kutyám!

Templar kérdése:

Mit csináljak? Bajban a kutyám!

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este 22.30 körül eldobtam a papucsomat a kutyámnak(8 hónapos labrador).Repült kb 4 métert a pacsker aztán visszahozta(panelban lakunk 1.5 szobás).Erre dörömbölnek az ajtól és az alsószomszéd nyugdijasnéni kiabál,fenyegetőzik hogy a kutyát elviteti,nem tud aludni beteg meg stb.Bocsánatot kértem de még ezzel nem ért véget ma bekopogott(dörömbölt) a kisfia(120 kiló,hentes)és megfenyegetett hogy ne zaklassuk az anyukáját mert kapunk tesómmal(nem mikuláscsomagot) a kutyát meg elviszi ha értetlenkedünk.Megijedtem és féltem a kutyámat,mit tehetek?
2010. dec. 22. 17:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szólj a szüleidnek.
2010. dec. 22. 17:44
 2/15 anonim ***** válasza:
Csak azt tudnám javasolni hogy mit ne csinálj. Ne fél 11kor játsz a kutyáddal. Ha pedig se Te sem a kutyus nem fáradt, inkább vidd le az udvarra egy 15 percre.
2010. dec. 22. 17:52
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerezz be a Labrador mellé még vagy 2 óriás snacit, meg egy rotit, aztán jöhet a szomszéd akár az egész rokonsággal is :)

Amúgy ha megoldható, tegyél mindenhova szőnyeget, de az a helyzet, hogy az ilyen problémákat (nem csak kutyával) sajnos az "erősebb kutya b@szik" alapon szokták elintézni.

2010. dec. 22. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Este 8 és reggel 7 között ne engedd rohangálni a kutyát és ha még így is fenyegetőzik a "kedves" szomszéd meg a "kölyke" akkor vedd fel amit mondanak és utána jelentsd fel.

Sajnos szinte mindenhol vannak ilyen bunkó emberek... Amikor kertes házban (!) laktunk és kikisértük a kutyával a páromat az állomásra (reggel 9 után), az egyik házból kijött egy vénasszony és elkezdett üvölteni: Ne erre sétáljak azzal a roh@dt döggel, mert neki fáj a feje! (az én kutyám szépen, egyetlen hang nélkül jött mellettem az ő kutyája ugatott egy kicsit).

2010. dec. 22. 17:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinálj? Gondolkozz! Éjjel fél tizenegykor ne zajongjál, mások is élnek abban a házban, és esetleg már aludnának. Meglepő, mi? Ha nem bírsz magaddal, menj le és az utcán dobálózz vele.
2010. dec. 22. 17:55
 6/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem szabad 22.00 után zajongani,csak egyszer dobtam el a papucsomat és utána amikor feljött kiabálni bocsánatot is kértem,csak nem vártam ezt a fenyegető stílust és most kicsit kiakadtam.
2010. dec. 22. 18:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Szőnyeg van a lakásban,szóval szerintem nem nagy zaj ha fut 4 métert de mind1
2010. dec. 22. 18:35
 8/15 MME ***** válasza:
100%

Szerintem pedig ki van élezve rá a nénike, és vagy élvezi, hogy bajt kavarhat, vagy utálja a kutyákat / kutyádat. Egy papucseldobástól ki az, aki nem tud aludni? És aki olyankor fürdik, tv-zik, összetör valamit, beteg a gyerek, stb.? Ez a kutyáról szól, nem a zajongásról.

Tenni előre semmit, de próbáld csökkenteni az okokat a konfliktusra, és, mivel nem csináltál semmit, én megelőzném őket a rendőrséggel, és szólnék nekik, hogy zaklatnak titeket, ezért féltek.

Igazából, ahol a mai törvénykezés tart, ott pszichológiai károsodásra (értsd, feszültség, rettegés, zsarolás) inkább részrehajlók mintha bepancsolt volna neked a "kis"fia. Innen nézve simán bíróság elé viheted, ha elharapódzik a helyzet, és nagyobb esélyed lesz megnyerni a bírát, kivéve, ha kutyagyűlölő... :/ Csak legyen bizonyítékod bőségesen a fenyegetésekre.

2010. dec. 22. 18:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát ezt felvehettem volna amit mondott a "kisfia" mert elég fenyegetően hangzott,de szerintem olyan sötétek (az egész család) hogy azt sem tudja/ják mi az a jog/törvény stb.A férje kint cigizik a lépcsőházban, pár hónapja emiatt volt lakástűz nem is kicsi,pont itt 2 lépcsőházzal arrébb ugyanebben az utcában.
2010. dec. 22. 19:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy másfél szobás lakásban labradort tartani...Sokat viszitek sétálni?
2010. dec. 22. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!