Mit csináljak? Bajban a kutyám!
Szerezz be a Labrador mellé még vagy 2 óriás snacit, meg egy rotit, aztán jöhet a szomszéd akár az egész rokonsággal is :)
Amúgy ha megoldható, tegyél mindenhova szőnyeget, de az a helyzet, hogy az ilyen problémákat (nem csak kutyával) sajnos az "erősebb kutya b@szik" alapon szokták elintézni.
Este 8 és reggel 7 között ne engedd rohangálni a kutyát és ha még így is fenyegetőzik a "kedves" szomszéd meg a "kölyke" akkor vedd fel amit mondanak és utána jelentsd fel.
Sajnos szinte mindenhol vannak ilyen bunkó emberek... Amikor kertes házban (!) laktunk és kikisértük a kutyával a páromat az állomásra (reggel 9 után), az egyik házból kijött egy vénasszony és elkezdett üvölteni: Ne erre sétáljak azzal a roh@dt döggel, mert neki fáj a feje! (az én kutyám szépen, egyetlen hang nélkül jött mellettem az ő kutyája ugatott egy kicsit).
Szerintem pedig ki van élezve rá a nénike, és vagy élvezi, hogy bajt kavarhat, vagy utálja a kutyákat / kutyádat. Egy papucseldobástól ki az, aki nem tud aludni? És aki olyankor fürdik, tv-zik, összetör valamit, beteg a gyerek, stb.? Ez a kutyáról szól, nem a zajongásról.
Tenni előre semmit, de próbáld csökkenteni az okokat a konfliktusra, és, mivel nem csináltál semmit, én megelőzném őket a rendőrséggel, és szólnék nekik, hogy zaklatnak titeket, ezért féltek.
Igazából, ahol a mai törvénykezés tart, ott pszichológiai károsodásra (értsd, feszültség, rettegés, zsarolás) inkább részrehajlók mintha bepancsolt volna neked a "kis"fia. Innen nézve simán bíróság elé viheted, ha elharapódzik a helyzet, és nagyobb esélyed lesz megnyerni a bírát, kivéve, ha kutyagyűlölő... :/ Csak legyen bizonyítékod bőségesen a fenyegetésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!