Milyen nevet adnál egy Yorkshire Terriernek?
Figyelt kérdés
Tegnap megkaptam a yorkimat. 2 hónapos, de sajnos nem tudom mi legyen a neve :S
Képet sajna nem tudok most adni.
Amugy nagyon kis rosszcsont, olyan 'vagány'.
Ugrándozik,harapdál,szaladgál, nagyon belevaló kisfiú.
Lécci írjatok jó neveket. :)
2010. dec. 22. 14:22
11/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
A Zeusz nagyon nagyon tetszene, de így hiívják az egyik ismerősünk yorkiját. :(((
2010. dec. 22. 14:45
12/30 anonim válasza:
Vaaagy Gyilkos, az se rossz x"D De még a Necco (nekkó) jutott eszembe, meg a Csalfa. Vagy Johny :D
13/30 anonim válasza:
Az enyém Carlos lesz, becézve carlo....ha minden jól megy mi pénteken hozzuk el..:)
14/30 anonim válasza:
Miért becézgeted? attól nem fogja megérteni. ő nem a betűkre figyel leginkább hanem a hangsúlyra.
15/30 anonim válasza:
Érdekes az amstaff kutyám tudja ha becézem ha nem ....
Ennyit erről és köszi nem kérek okítást..ok?!
De ha már itt tartunk szinted egy kutya hülye? Nem képes megtanulni 2 nevet? Ami meg 1betűvel tér el pláne...
ahhh...na mind1...ne menjünk bele!
16/30 anonim válasza:
Mi a törzskönyvi neve?
Mi azt tartottuk meg, így lett Forest.
17/30 anonim válasza:
Igen, a Zeuszt én írtam:-) Attól még mert az ismerősödet így hívják a tiéd is lehet az:-)
18/30 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, majd megírom mi lett.
2010. dec. 23. 18:34
20/30 A kérdező kommentje:
Nem /:
Nem tudok semmi jót..
2011. jan. 9. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!