Milyen nevet adnál egy Yorkshire Terriernek?
Figyelt kérdés
Tegnap megkaptam a yorkimat. 2 hónapos, de sajnos nem tudom mi legyen a neve :S
Képet sajna nem tudok most adni.
Amugy nagyon kis rosszcsont, olyan 'vagány'.
Ugrándozik,harapdál,szaladgál, nagyon belevaló kisfiú.
Lécci írjatok jó neveket. :)
2010. dec. 22. 14:22
1/30 anonim válasza:
vagány? Hát akkor legyen az a neve. Elvégre a Vagány szép név, a menhelyen ahová járok önkéntesnek van egy Vagány nevű kutya. Bár ő amstaff, nem yorki x"D
3/30 A kérdező kommentje:
köszi.
háát..nemtudom..gondolkodom rajta.
várom a további válaszokat is. :)
(neten már nézelődtem, több oldalon, és nem igazán találok olyat ami tetszik..:S)
2010. dec. 22. 14:29
4/30 anonim válasza:
a Speedy /gyors/ névhez mit szólsz?
5/30 anonim válasza:
Párom főnökéjékét úgy hívják Piki :)
6/30 anonim válasza:
Nekem lány van, ő is ilyen mint a tiéd, mármint az írásod alapján, bár már 9 hónapos, és most kezd ki alakulni a nevei. Mindenki úgy hívja, ahogyan épp az eszébe jut. Adj neki időt, nem kell most rögtön elhatározni a nevét, majd ha rá nézel egyszer csak eszedbe jut a megfelelő név.
7/30 anonim válasza:
Utolsó. Csak tudod hallgatnia kell a nevére.Össze fog zavarodni ha nincs egy állandó neve.
Téged sem hívnak Ildikónak meg Rebekának egyszerre.
8/30 anonim válasza:
Bobby, Zeusz, Marcipán, Mofli, Pumukli, Vadóc, Willy, Szamóca, Beny, Málna, Pamacs
9/30 Bola79 válasza:
Lajos vagy Bela vicces nev lenne a kiskutyanak. a mienk Sanyi volt
10/30 anonim válasza:
szia nekem is egy kisfiú yorkim van, az enyémet Ottónak hívják :)Nekem tetszik ez a név mert többféleképpen lehet becézni...néha már már olyan becenevei(a barátaimtól) vannak hogy már én is csak nevetek rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!