Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy fél éves labradorom,...

Kitekusz kérdése:

Van egy fél éves labradorom, kertes házban lakom, de van neki külön kennelje és ha kiengedem után alig bírom vissza csukni, egyszerűen nem akar bemenni. Hogyan tudnám ránevelni hogy egy szóra bemenjen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is Labradorom van ő 11hós. Van neki is egy kennelje(30-35 négyzetméteres).Az első 2 hétbe, amikor nem volt kint senki az udvaron akkor be volt zárva (tavasz volt, tehát folyamatosan kint voltunk, hetente max. 1-1 órát volt bent+éjjszaka.)ha elaludt valahol akkor mindig beraktuk a házába.Megszokta, majd 1-1,5 hónap mulva már csak éjjel volt bezárva.Aztán 3-4 hónapra megtanult kimászni az 1,2m-es kerírásen.Akkor meerősítettük a kerítést egy 2m-es pontheggesztett vadhálóval(ami a mezőgazdasági földek mellett van [link] )Aztán azt elfogadta ismét 2-3 hónap mulva elkezdte "tépni" és végigvonyította az éjjszakát .Volt nálunk épitkezés akkor is be volt zárva nagy sár volt esett az eső, de kinnt tépte a kerítést.Megsajnáltam odamentem, kinyitottam az ajtót.Ki se jött, hanem abba pillanatba befeküdt a házába.Most 1-2 hónapja nem zárjuk be éjjszakára, azóta mindig ott alszik és egy csomót van ott.

Este, reggel ott add neki a kaját.Mikor kimész, akkor ott legyetek a kennelben.Ott legyen a háza.

Ha bármi segítség kell írjál privátot!Szívesen segítek, mint már írtam nekem is labradorom van(11 hónapos).

2010. dec. 21. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!